Zomerse korting op de online basis interieurstyling cursus

De maand augustus is een goede maand om aan de slag te gaan met jouw woondroom. Wil je het dit keer écht goed aanpakken en aan de slag gaan als een ware interieurstylist. Dan wil je dit niet missen!

Haal je inner interieurstylist naar boven

De online interieurstyling cursus is er speciaal voor degene die ontzettend blij worden van alles dat met interieur te maken heeft, maar die ook graag de basis kneepjes van het vak willen leren. Je wilt niet meteen een volledige opleiding doen, maar meer weten over het interieurvak en het maken van een stijlvol interieurplan, zie je wel zitten. Met de 8-weekse online interieurstyling cursus haal jij jouw inner interieurstylist gegarandeerd naar boven!

In 8 weken jouw woondroom realiseren

De online interieurcursus bestaat uit 8 modules. Je ontvangt dus iedere week toegang tot een nieuwe module en ontvangt per mail hier een passende opdracht bij. Zo kun je de opgedane kennis meteen toepassen in een praktische opdracht. In deze 8 weken komen de volgende onderwerpen aan bod:
Week 1: Programma van eisen
Week 2: Hoe teken ik op schaal
Week 3: Kleur
Week 4: Texturen
Week 5: Meubelplan intekenen
Week 6: Stylingplan
Week 7: Verlichting
Week 8: Keuken

30 euro korting tot 1 september

Om jouw inner interieurstylist aan te wakkeren én te zorgen dat je vóór de oktober woonmaand een mooi interieurplan hebt gemaakt, geven we tot 1 september korting! Je krijgt 30 euro korting op de online 8-weekse basis interieurstyling cursus. De korting wordt automatisch in je winkelmand verrekend. Daarnaast krijg je een handboek met 96 pagina’s aan kennis en inspiratie thuisgestuurd. Wil je het écht goed aanpakken? Dan kun je als extraatje de LYI inspiratiebox bestellen. Daarmee haal je niet alleen basiskennis, maar ook basismaterialen in huis!

Wil je profiteren van 30 euro zomerkorting tot 1 september 2022 of wil je graag meer informatie en een inkijkje in de online interieurstyling cursus. Bezoek dan de pagina voor meer informatie en meld je direct aan. Je houdt onbeperkt toegang, dus bent niet verplicht om ook daadwerkelijk de 8 weken te volgen. Zo kun je ook later starten, maar wel profiteren van de zomerkorting.

Scroll naar top