Van Gogh behang geïnspireerd op Japanse kunst

Wil je iets unieks op de muur? Stop met zoeken naar lijsten en posters en ga voor een uniek behang. Misschien is het behang van BN Wallcoverings iets voor jou. Voor de tweede keer hebben ze een collectie uitgebracht in samenwerking met het Van Gogh Museum. We laten je graag meer zien van deze bijzondere collectie Van Gogh behang.

van gogh behang

Van Gogh behang geïnspireerd op Japanse kunst

Voor deze tweede Van Gogh Museum collectie dook BN Wallcoverings dieper in het werk van de bijzondere schilder. Een uitdagende zoektocht, want zijn enorme nalatenschap is een bijna onuitputtelijke bron van inspiratie. De keuze is uiteindelijk gevallen op schilderijen waarin de liefde van Vincent van Gogh voor de Japanse kunst duidelijk naar voren komt. Een kunstvorm die hem, in zijn eigen woorden, gelukkiger en blijer maakte en waardoor hij op een andere manier naar de wereld ging kijken.

van gogh behang

In de collectie staan verschillende werken centraal, zoals de Bloeiende pruimenboomgaard (naar Hiroshige), het Bloeiend amandeltakje in een glas en de Vaas met Chinese asters en tuingladiolen. Kleurrijke werken vol schitterende details en gemaakt met veel passie, die de basis vormen van deze collectie.

Unieke wanddecoratie

Met het Van Gogh behang van BN Wallcoverings hoef je niet meer urenlang na te denken over hoe je die ene muur in huis leuk kunt decoreren. Het behang is namelijk een ware eyecatcher! Je creëert met dit behang een prachtige en unieke sfeer in je interieur.

Ontdek de volledige Van Gogh collectie van BN Wallcoverings online. Op zoek naar meer inspiratie voor behang? Ook Eijffinger heeft prachtige behangcollecties.

van gogh behang

van gogh behang

 

Scroll naar top