Histor Trendkleur van 2019: Quiet Clearing

Net als Flexa kiest Histor elk jaar een trendkleur. De trendkleur van 2019 is Histor Quiet Clearing. Deze elegante, diepgroene kleur zorgt voor een levendig, groots gevoel en heeft tegelijkertijd een aards en kalmerend effect. We vertellen in dit artikel graag meer over de Histor Trendkleur van 2019.

Histor Trendkleur van 2019

De trendkleur van Histor is een directe reactie op het verharden van ons interieur door de toenemende hoeveelheid tech in huis. Slimme thermostaten, wifi-gestuurde apparaten en robotica veroorzaken steeds meer disbalans en trendwatchers signaleren een verschuiving naar de natuurlijke kant. Quiet Clearing herstelt het evenwicht in huis door de kracht en harmonie van de natuur terug te brengen in het interieur.

De kleur past helemaal in de donkere kleurtrend van nu en door slim te combineren met behulp van de Histor Kleurentrends, komt Quiet Clearing bij elke woonstijl tot z’n recht.

Histor Quiet Clearing combineren

Gebruik de trendkleur op één of zelfs meerdere wanden en combineer met off-blacks, donker hout en goudtinten voor een intieme, warme sfeer. Liever een neutraler effect? Gebruik Quiet Clearing dan in combinatie met licht hout en lichte tinten of als accentkleur op een kleinere muur voor een trendy detail.

Histor Trendkleur van 2019

Histor Trendkleur van 2019

Histor Trendkleur van 2019

Ontdek hier meer over de Histor Trendkleur Quiet Clearing.

Scroll naar top