Binnenkijken in het Scandinavische interieur van Mirella

Bij Love Your Interior vinden we het superleuk om binnen te kijken bij de interieurs van onze cursisten. Maar vandaag kijken we niet binnen bij een oud-cursist, maar mogen we binnenkijken in het Scandinavische interieur van Mirella. Mirella is onze LYI fotgraaf en woont samen met haar man Thijs en hun twee kids in Halle, een klein plaatsje in de Achterhoek. Kom je gezellig binnenkijken in het Scandinavische interieur van Mirella?

Binnenkijken in een Scandinavisch interieur

Ze wonen nu (november 2018) nog in deze mooie, ruime lichte woning, maar er staan hele andere plannen op stapel! Ze gaan namelijk verhuizen naar een hele mooie jaren 30-woning. Alleen deze moet eerst nog volledig verbouwd worden. Mirella is fotografe en fotografeert voor Love Your Interior onder andere onze binnenkijkers. Daarnaast runt ze haar eigen webshop Stoer Design. Ze heeft veel passie voor het verzamelen van mooie spulletjes om haar heen en deze optimaal te stylen. En dat is ook te zien in haar interieur!

Stoer Design is een online miniwarenhuis, vol met vintage meubels, woonaccessoires, handmade design en verrassende spullen voor de inrichting van kinderkamers. Al deze mooie spullen zijn overgoten met een industrieel en landelijk sfeertje. Soms rauw, soms met een romantisch randje, maar altijd origineel en stoer.

Scandinavisch interieur met industriële sferen

Binnenkijken in een scandinavisch interieur

Binnenkijken in een scandinavisch interieur

Binnenkijken in een scandinavisch interieur

Binnenkijken in een scandinavisch interieur bureau

Binnenkijken in een scandinavisch interieur

Wat meteen opvalt in het interieur van Mirella is de lichte, Scandinavische basis. Dat zie je terug in de kleur van de muren en vloer. Maar deze basis wordt wel gecombineerd met metalen elementen en industriële lampen boven de eettafel. Het interieur van Mirella straalt rust en eenvoud uit, maar is toch sfeervol ingericht. Met allerlei elementen om het interieur persoonlijk te maken.

Scandinavische kinderkamers

Binnenkijken in een scandinavisch interieur kinderkamer

Binnenkijken in een scandinavisch interieur

Binnenkijken in een scandinavisch interieur kinderkamer

Ook in de kinderkamers komt de Scandinavische woonstijl terug. De kamers van haar kinderen kenmerken zich door een lichte basis. Deze basis wordt gecombineerd met pastelkleuren en houten materialen. Elke kamer heeft ook iets unieks in zich: kijk bijvoorbeeld naar de houten boom die ook als kapstok gebruikt wordt. En in de meisjeskamer is een ouderwetse bedstee gemaakt.

Jouw binnenkijker delen

Heb jij één van onze cursussen gevolgd en vind je het ook leuk om je binnenkijker met ons te delen? Leuk! Stuur een leuke tekst en foto’s naar info@loveyourinterior.nl en wie weet verschijnt jouw binnenkijker binnenkort in ons LYI Magazine. Vind je de foto’s zelf lastig? Laat het ons dan even weten, want misschien kunnen we Mirella bij je langs sturen. Wij vinden het superleuk als je jouw binnenkijker met ons deelt.

De foto’s van deze binnenkijker zijn uiteraard gemaakt door Mirella zelf. Wat vond je van het binnenkijken in een Scandinavisch interieur?

Scroll naar top