Het nieuwste behang van Eijffinger: Waterfront

Het nieuwste behang van Eijffinger: Waterfront

Het Nederlandse behanglabel Eijffinger kondigt vol enthousiasme hun nieuwste behangcollectie aan, een nieuwe collectie met de naam Waterfront. Een collectie vol met nieuw behang die de natuur aan de rand van land en water perfect in elkaar over laat lopen en één die je op de muur wilt hebben.

De nieuwste collectie van Eijffinger vormt samen met lucht, water en aardevormen samen het kleurenpallet en dus het perfecte behang voor op de muur. Voor zowel in de slaapkamer als in de woonkamer

Een nieuw behangetje op de muur doet vaak wonderen voor je ruimte zo ook met de nieuwste collectie van Eijffinger. Waterfront is een collectie die verstild is in het moment. Laat je daardoor meevoeren door de wind en droom weg bij de eindeloze schittering van het water. En kom helemaal tot rust met het nieuwste behang van Eijffinger.

Een nieuwe collectie betekent nieuwe printjes en patronen voor op de muur. Van gedroogde veldbloemen in zeefdruk, het verfijnde patroon van een kievietsei op een matte achtergrond tot woeste wolkenluchten, schuimkoppen op het wateroppervlak.

De rimpeling van het water, zachte glanzen in reliëf. Zwierende bladeren en subtiel glinsterende lijnen in het veld. Wall Powers met wuivende halmen, golven in aquarel, overvloeiende kleurlagen en een boeket van gedroogde grassen.

Met deze verschillende soorten behang kan je alle kanten op. Het behang uit deze collectie lijkt door de natuur zelf geschilderd te zijn. Van een zachte celadon tot vergrijsd indigo en van salie- tot mosgroen, terra en oker geel. Kleuren die precies in elkaar over lopen brengt het buitenleven naar binnen, als een bries frisse lucht.

 

Scroll naar top