Slaapkamer restyling

Binnenkijken vinden we ook ontzettend leuk als het om alleen de slaapkamer gaat. Een tijdje terug mocht Mignon met haar interieurontwerpstudio een slaapkamer restyling verzorgen bij een leuk stel in Olst. Zij leerden elkaar kennen op de vtwonen&design beurs. We kijken graag binnen bij deze slaapkamer restyling ter inspiratie!

Slaapkamer opnieuw indelen

Mignon leerde Alex en Joyce kennen naar aanleiding van woonbeurs, de plek waar Mignon ieder jaar aanwezig is op het adviesplein voor het geven van interieuradvies. Alex en Joyce waren al een poosje aan het stoeien met de indeling en sfeer van hun woonkamer, maar vooral van hun slaapkamer. Het was steeds net niet wat ze wilden. Dus vroegen ze onze hulp!

Slaapkamer restyling

We hebben de slaapkamer praktisch ingedeeld. Zo staat het bed op een plek die voor beiden goed te bereiken is. Aan het voeteneind staat nu een kast, waardoor ze extra opbergruimte hebben gecreëerd. Bovendien bood dat ruimte om de slaapkamer met extra meubelen sfeer te geven. We besloten de kleuren van de woonkamer door te trekken in de slaapkamer, zodat het gehele interieur een mooie eenheid uitstraalt.

Dit is wat Alex en Joyce zeiden over de slaapkamer restyling: “Via de woonbeurs zijn wij in contact gekomen met Mignon. Na dit leuke en inspirerende gesprek is zij bij ons thuis geweest. Dankzij haar enthousiaste en professionele manier van werken, heeft onze woonkamer nu de kleuren waar wij naar op zoek waren. Tevens heeft zij tips gegeven over het opnieuw indelen van onze slaapkamer en het toepassen van een wandkast. Dit gaf ons inzichten waar we nog niet aan gedacht hadden. Wij zijn zeer blij met het resultaat!”

Interieuradvies voor jouw slaapkamer

Kun jij wel wat advies gebruiken voor de restyling van jouw slaapkamer? In de LYI inspiratiestudio bij Woninginrichting-Aanhuis Wateringen staan onze stylisten klaar om je te voorzien van passend advies voor jouw interieur. In de studio kun je niet alleen advies krijgen, maar ook heel veel inspiratie opdoen voor je interieur. Maak gemakkelijk een afspraak. We zien je graag daar!

Scroll naar top