Binnenkijken bij Susanne

We mochten weer op pad! Deze keer mogen we binnen kijken bij onze oud-cursist Susanne.

Een karakteristiek appartement waar wij net als Susanne gelijk verliefd worden op de prachtige lichtinval. Wat een heerlijk frisse woning! Susanne is een echte creatieveling en dat zie je terug in haar interieur. Kijk je mee?

 

Het groei en bloei project zoals Susanne het zelf noemt is een groot onderdeel van haar interieurplan geworden tijdens de Loveyourinterior cursus ‘ Realiseer je woondroom maak je eigen interieurplan’. Er ging veel tijd in zitten maar het eind resultaat mag er zijn want dit is nou wat we een eyecatcher noemen!

 

Doordat Susanne dezelfde tinten als in haar wandpaneel heeft gebruikt creëer je rust en eenheid. De tint van Flexa Early Dew matcht dan ook perfect hierbij. Doordat de kast een tint lichter is als de muur loopt hij mooi over in het kleurenpalet en blijft de aandacht gevestigd op het wandpaneel.

 

 

Vintage items geven je interieur karakter. Zo kregen de stoelen van Susanne een nieuwe bekleding en zorgen ze voor een stoere twist in het interieur en wat dacht je van die gave spiegel op de schouw?

 

Planten doen het altijd goed in je interieur en mogen eigenlijk niet ontbreken ze kunnen je interieur namelijk echt afmaken! Geef ze een mooie plek of verzamel ze net als Susanne bij elkaar om het effect te versterken.

 

Het wandpaneel is een groot kleur accent om dat niet af te zwakken kan je er daarom voor kiezen om op een andere plek een subtiel kleur accent toe te voegen. Bijvoorbeeld door het snoer van je lamp een gave kleur te geven! Deze leuke DIY maak je ook nog eens heel makkelijk zelf.

Wat heb je nodig:

  • Een wandhaak
  • Fitting
  • Lamp
  • Snoer

Zoek een leuk snoer uit bij bijvoorbeeld www.snoerboer.nl bevestig deze aan de fitting. Bevestig het klemmetje aan de wandhaak en hang deze op de juiste hoogte aan de wand. Draai de lamp in de fitting en hang de lamp om de wandhaak, klem het snoer tussen het klemmetje aan de wandhaak. En zo maak jij je eigen gave lamp, helemaal naar eigen smaak!

We mochten inmiddels bij een aantal cursisten binnen kijken. Wat werden we er blij van en wat zijn ze allemaal verschillend. Zijn jullie ook zo nieuwsgierig naar de volgende binnen kijker?

 

Fotografie: Maureen Brinkhof

Scroll naar top