Decoratie voor op de wand: KEK Amsterdam behang & prints

Onze zoektocht naar toffe wanddecoratie gaat nog even door, maar we hebben wel weer een pareltje om met je te delen. Ken jij het merk KEK Amsterdam al? KEK Amsterdam is bekend geworden door de geweldige muurstickers die ze maken van allemaal leuke bosdieren. Superleuk voor op de kinderkamer. Daar zijn behangpanelen en houten prints bij gekomen.

KEK Amsterdam wanddecoratie

Naast de muurstickers heeft KEK Amsterdam nu ook een hele toffe collectie met behangpanelen en houten prints. Met behang kun je natuurlijk een muur een fijne kleur geven, maar je kunt er ook echt een geweldige eyecatcher mee creëren in je huis. Dan heb je verder niet veel meer nodig.

Hoe gaaf is het om bijvoorbeeld een mooi landschap op de muur te hebben? Het kost een beetje lef, maar het geeft echt karakter aan je woning. Wij zijn in elk geval fan! Ons oogviel daarom ook meteen op het onderstaande geweldige printbehang Golden age landscape.

decoratie voor op de wand - KEK Amsterdam behang

Decoratie voor op de wand

Vind je het geprinte behang toch iets te heftig en te spannend? Kies dan voor iets subtielers, maar nog steeds unieks aan de muur. Met de houten prints van KEK Amsterdam gaat dat zeker lukken. De houten print Engaved tree heeft een formaat van 75x100cm en is dus groot genoeg voor een mooi gebaar in je interieur.

decoratie voor op de wand - houten prints KEK Amsterdam

Natuur als interieurthema

We vinden het leuk om te zien dat steeds meer merken de natuur als thema nemen voor de interieurcollecties, ook als decoratie voor op de wand. Ideaal voor als je wel van de natuur houdt, maar niet van die groene vingers hebt 😉

Wat vind jij van geprint behang of de houten prints?

Scroll naar top