Binnenkort open: onze eigen LYI inspiratiestudio!

Met trots laten we weten dat we binnenkort de deuren openen van onze eigen LYI inspiratiestudio! Een plek boordevol interieurinspiratie, waar jij persoonlijk interieuradvies kunt krijgen en dé plek voor het volgen van onze fysieke cursussen en workshops. We vertellen graag nog meer over onze eigen inspiratiestudio.

LYI inspiratiestudio - opent eind ktober 2021

Interieuradvies op maat

Ga je binnenkort verbouwen of verhuizen? In onze LYI inspiratiestudio geven we professioneel interieuradvies op maat! Samen met onze Love Your Interior stylisten zorgen we ervoor dat jouw verhuizing of verbouwing een leuke en inspirerende gebeurtenis wordt. Met een geweldig en sfeervol eindresultaat!

Je kunt gemakkelijk een kennismakingsafspraak inplannen met één van onze stylisten voor advies op maat. Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw wensen en adviseren we vervolgens over welk adviespakket het beste daarbij past. Onder andere deze punten komen aan bod:

  • We bespreken jouw woonwensen en onze adviesmogelijkheden;
  • We laten de verschillende woonstijlen zien en bepalen samen welke woonstijl het beste bij jou past;
  • We maken alvast een selectie van materialen, producten en kleuren en stellen een plan van aanpak op, en;
  • We bespreken een mogelijk interieur vervolgtraject en de kosten daarvan.

Zo kun jij naderhand je droominterieur creëren!

Interieurinspiratie op locatie

Ook kun je in de LYI inspiratiestudio heel veel interieurinspiratie opdoen om vervolgens zélf – of met behulp van één van onze interieurstyling cursussen en opleidingen – aan de slag te gaan met jouw droominterieur. De LYI Inspiratiestudio zit namelijk op de bovenverdieping van Woninginrichting-Aanhuis, te Wateringen. Daarnaast is onze studio ook de plek om de verschillende wanddecoratie producten van Van de Bunt Interieur in het echt te bekijken. Een onmisbare plek om dus om inspiratie op te doen voor jouw interieur – al zeggen we het zelf.

Interieurcursussen op locatie

De LYI Inspiratiestudio wordt ook dé plek waar wij fysieke interieurcursussen, workshops en trainingen gaan geven. We vinden het namelijk superleuk om weer een plek te hebben om samen te komen en onze passie voor en kennis van interieur met anderen te delen. Welke cursussen en workshops je binnenkort in de studio kunt volgen, maken we later meer bekend over.

Eind oktober openen de deuren van de LYI inspiratiestudio

In de week van 25 oktober 2021 openen we de deuren van onze LYI inspiratiestudio. Zien we jou daar? Maak dan van tevoren even een afspraak met één van onze stylisten. Zo weet je zeker dat we tijd voor je hebben en dat je ons niet misloopt. Zonder afspraak is onze studio ook te bezoeken. Dit kan tijdens de openingstijden van Woninginrichting-Aanhuis. Nog even alle belangrijke informatie samengevat:

Love Your Interior Inspiratiestudio
Adres: Sylvain Poonstraat 34, 2292 JN Wateringen
Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30-17:30 uur
Woensdag 09:30-17:30 uur
Donderdag 09:30-17:30 uur
Vrijdag 09:30-17:30 uur
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag Gesloten

Zien we jou daar?

Scroll naar top