Interieurtrend: lattenwanden in je interieur

Pinterest staat er vol mee en in veel woningen met een nieuw interieur zie je het steeds meer. Dan hebben we het natuurlijk over de houten panelen, of ook wel lattenwanden of Woodupp Akupanels. Deze houten panelen zijn niet alleen stijlvol, ze dienen ook een doel: een ruimte akoestisch aantrekkelijk maken. We vertellen graag meer over lattenwanden in je interieur.

Volgens de laatste interieurtrends

Steeds vaker zien we dat natuurlijke materialen worden toegepast in je interieur. Door middel van materialen als hout en beton wordt de ‘natuur’ steeds meer in huis gehaald. Dat zie je bijvoorbeeld ook terug in de Japandi interieurstijl (een mix van Japanse en Scandinavische woonstijlen), waar ook veel gebruikgemaakt wordt van natuurlijke materialen, zoals hout. Daarom zijn de lattenwanden in de Japandi woonstijl ook bijna niet meer weg te denken.

Lattenwanden in je interieur

De lattenwanden zijn op heel veel verschillende manieren toe te passen in je interieur. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van een lattenwand op de muur in je hal of garderobe. Maar ze kunnen ook een heel mooi karakter geven in je woonkamer en keuken, bijvoorbeeld achter de tv of in de afwerking van een koof in de keuken.

Daarnaast kun je de lattenwanden ook op andere manieren toepassen. Denk bijvoorbeeld aan een hoofdbord achter het bed van de latjes, op een schuifdeur of zelfs het plafond. Met de lattenwanden geef je niet alleen je interieur een mooie, warme uitstraling. Je zorgt ook voor een betere akoestiek in de ruimte. De mogelijkheden met de houten panelen zijn eindeloos!

Lattenwanden kopen

Wil je ontdekken of lattenwanden iets voor jou zijn? Maak dan een moodboard en ontdek eerst welke woonstijl bij je past. Dan kun je daarna aan de slag! Wist je dat je bij Van de Bunt Interieur diverse soorten lattenwanden en Akupanels kunt kopen? Ze helpen je graag bij de keuze voor de lattenwanden in jouw interieur! Ontdek de volledige collectie.

lattenwanden in je interieur

Scroll naar top