Binnenkijken bij Anouk: een interieur met lef

Deze keer mogen we binnenkijken in het interieur van Anouk. Anouk heeft een interieur met lef! Ze heeft een grote liefde voor interieur en was toe aan een nieuwe uitdaging. De LYI cursus ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan’ leek dan ook het perfecte moment om weer eens lekker met een nieuw interieur aan de slag te gaan. Samen met Renate begon ze aan de LYI cursus. Kijk je mee bij Anouk binnen?

De LYI interieurcursus volgen

Toen alle leuke hoekjes bij Renate op de foto stonden, gingen we op pad naar Anouk. Inmiddels waren we al heel nieuwsgierig geworden door de kleine hints die Renate ons gaf. Anouk heeft de cursus ontzettend leuk ervaren op de gave locatie van Blend. Een relaxte en ongedwongen sfeer. Ondanks haar verwachtingen had ze aan alle vier de lessen evenveel. Van moodboard tot kleurenplan, en zelfs het verlichtingsplan – tegen haar verwachtingen in.

Interieur met lef - planten

Interieur met lef - keukenaccessoires in de hoek

Modern interieur met urban invloeden

We komen binnen bij Anouk in een modern interieur met natuurlijke materialen en urban invloeden. Een tip van Anouk: ben je die kleur van je bloempot even zat, doe er dan gewoon een lekker basic naturel papier om heen. Hieronder kun je het toffe effect daarvan zien.

Interieur met lef - planten

Interieur met lef - zithoek met paarse muur

Interieur met lef - accessoires op tafel

Interieur met lef: felle kleur op de muur

Dat Anouk niet bang is voor een beetje kleur en wel van lef houdt, zien we aan haar prachtige paarse muur. Wat een intense kleur! Durf jij het aan deze gewaagde, maar sfeervolle tint?

Interieur met lef - memory box

We like! De memory box van Anouk.

Interieur met lef - binnenkijken bij Anouk - vintage eetkamerstoelen

Wat een eyecatcher is de Ay illuminate in nest uitvoering! Door de frisse keuken en de neutrale grijstint op de muur komt de lamp hier helemaal tot zijn recht.

Meubels met emotionele waarde

Hecht jij net als Anouk waarde aan een bepaald meubelstuk, maar wil je ze toch een make-over geven zodat het beter past in je interieur? Anouk vertelde ons haar plan om deze stoelen te gaan zandstralen. Wat een tof idee! Oud in een nieuw jasje. Wij zijn benieuwd naar de nieuwe look van de stoelen..

Fotografie door: Linda Eibrink

Interieurcursus volgen

Wil jij ook aan de slag met je eigen interieur? Misschien is onze 8-weekse online interieurstyling cursus wel iets voor jou! In 8 weken leer jij hoe je een interieurplan kunt maken, zodat je daarna aan de slag kunt met je droominterieur. Vind je het volgen van een fysieke cursus leuker? Binnenkort starten we daar ook weer mee. Houd onze inspiratiestudio pagina of Instagram in de gaten voor de laatste updates over de live interieurcursussen.

Scroll naar top