Binnenkijken bij Anouk

Deze keer nemen we je mee naar de binnenkijker van Anouk, een interieur met lef!

Toen alle leuke hoekjes er bij Renate op stonden gingen we op pad naar Anouk. Inmiddels al heel nieuwsgierig geworden door de kleine hints die Renate ons gaf.

Een grote liefde voor interieur en toe aan een nieuwe uitdaging. Dit leek dan ook dé perfecte actie om weer eens lekker met een nieuw interieur aan de slag te gaan. Samen begonnen de dames aan de LYI cursus.

DSC_0176
Anouk heeft de cursus ontzettend leuk ervaren op de gave locatie van Blend. Een relaxte en ongedwongen sfeer. Ondanks haar verwachtingen had ze aan alle vier de lessen evenveel. Van moodbord tot kleurenplan, en zelfs het verlichtingsplan wat tegen haar verwachtingen in ging!

DSC_0172
Zoals ik je al vertelde waren wij na de verhalen van Renate dus al erg nieuwsgierig. We komen binnen bij Anouk in een modern interieur met natuurlijke materialen en urban invloeden.

Tip van Anouk: Ben je die kleur van je bloempot even zat doe er dan net als Anouk gewoon een lekker basic naturel papier om heen.

DSC_0186
Dat Anouk niet bang is voor een beetje kleur, en wel van lef houd zien we aan haar prachtige paarse muur. Wat een intense kleur! Durf jij het aan deze gewaagde maar oh zo sfeervolle tint?

DSC_0200

DSC_0191We like! De memory box van Anouk.

DSC_0185

Wat een eyecatcher is de Ay illuminate in nest uitvoering! Door de frisse keuken en de neutrale grijstint op de muur komt de lamp hier helemaal tot zijn recht.

DSC_0201

Hecht jij net als Anouk waarde aan een bepaald meubelstuk, maar wil je ze toch wel een makeover geven? Anouk vertelde ons haar plan om deze stoelen te gaan zandstralen wat een goed idee! Oud in een nieuw jasje. Wij zijn benieuwd naar de nieuwe look van de stoelen..

Fotografie door: Linda Eibrink

Scroll naar top