Binnenkijken bij Renate

De eerste cursisten zijn aan de slag gegaan met hun interieur en zijn zelfs al klaar! Renate is een van die cursisten en wij mochten afgelopen zaterdag bij haar binnenkijken.

Een prachtige jaren dertig woning waar Renate met manlief en drie kids alweer een aantal jaar wonen. Ze verteld hoe het hen destijds nog zo afgeraden werd om deze woning te kopen. Niet al te groot.. en die en suite deuren? Die konden ze er ook maar beter uithalen. In die jaren heeft Renate een grote passie voor interieur gekregen en zo kregen de muren regelmatig een ander kleurtje.

Samen met haar nicht besloot ze om de LOVEYOURINTERIOR cursus te gaan volgen voor nieuwe ideeën, en om weer lekker met het interieur bezig te kunnen zijn.

DSC_0130

We drinken een lekkere kop thee in de gezellige tuin en blikken terug op de cursus. Gezelligheid, vak kennis en een super creatieve omgeving. (cursus locatie Blend) Een inspirerende cursus waarbij ze haar grootste verandering leerde kennen. Zo richtte Renate deze keer haar interieur in door middel van gevoel en niet alleen door te denken wat klopt of mooi is.

DSC_0093

Renate combineert graag diverse stylen. Een rustige maar frisse en moderne basis met natuurlijke elementen en strakke items is waar Renate voor gaat.

DSC_0126

DSC_0105

Doordat er veel oude elementen in het huis bewaard zijn gebleven geeft dit het huis veel karakter. Hoe leuk is dit kleine luikje dat grenst aan de keuken?

DSC_0142

Door de lichte basis komt het okergeel nog mooier tot zijn recht, en creëer je een frisse uitstraling. Het hout van de tafel en stoelen zorgen voor een gezellige en knusse sfeer. Kies net als Renate voor een stoere industriële lamp om het af te maken.

DSC_0152

DSC_0117

Wist je dat oud en nieuw eigenlijk heel goed samen gaat? Kijk maar eens naar de vintage koffers die voor een heel leuke contrast zorgen naast het moderne tafeltje. We zien tegenwoordig veel opgeknapte kastjes, tafels en stoelen. Ook Renate is niet bang om ergens de kwast op te zetten en zo kreeg het voorheen nog een mahonie tafeltje, nu een zwarte tint. Ze legde er zwarte schaal op en klaar ben je, daar is je nieuwe leuke tafel!

DSC_0167

Weetje nog dat leuke luikje waar we het zo straks over hadden? Daar achter zit dus deze prachtige keuken verscholen!

Scroll naar top