Binnenkijken bij Marieke: Scandinavisch en industrieel

Yes, weer zo’n toffe binnenkijker! Deze keer mogen we binnenkijken bij Marieke. Zij heeft een Scandinavisch en industrieel interieur. Sinds dit jaar huurt ze samen met haar vriend een leuk voorhuis van een oude boerderij in Aalten. Kijk je gezellig mee?

Sfeer creëren door de styling

Doordat Marieke en haar vriend de woning huren, konden ze niet zoveel aanpassen als dat ze zouden willen. Maar ze laat goed zien dat je met de juiste styling heel veel sfeer kunt creëren. En dat je, wanneer je een goede mix maakt, niet per se veel budget nodig hebt om je interieur persoonlijk te maken! Je ziet in het huis een mooie mix van Scandinavisch en industrieel, en oud wordt met nieuw gecombineerd.

Scandinavisch en industrieel - kastje met accessoires
Scandinavisch en industrieel - woonaccessoires

Scandinavisch en industrieel - typemachine

Altijd leuk voor de styling; een oude typemachine!

Scandinavisch en industrieel - vintage lockerkast

Scandinavisch en industrieel combineren

Als je op Marktplaats zoekt naar oude lockerkast, vind je al snel pareltjes! Marieke heeft haar mooie lockerkast ook via Marktplaats op de kop getikt. Deze past perfect in haar industriële interieur.

Scandinavisch en industrieel - schouw met woonaccessoires

Scandinavisch en industrieel - woonkamer

Scandinavisch en industrieel - slaapkamer details

Een underlayment plaat als bedhoofd is een mooie, maar ook voordelige oplossing die tegelijk heel veel sfeer brengt. Ook leuk om er een lampje aan te hangen!

Scandinavisch en industrieel - keuken

Scandinavisch en industrieel - brood en kwark

Scandinavisch en industrieel - keuken

Scandinavisch en industrieel - details keuken

Scandinavisch en industrieel - potten in keuken

Ook in de keuken zie je goed de mix tussen Scandinavisch en industrieel. Denk bijvoorbeeld aan de mix van houten en lichte accessoires en het staal van de rekken. Daarnaast ontdek je ook vintage items in de keuken, zoals de weegschaal.

Bedankt dat we bij jullie mochten binnenkijken, Marieke! Wat hebben jullie er door middel van styling een mooi interieur van gemaakt, ondanks dat er niet al te veel kon worden aangepast.

Jouw binnenkijker delen

Heb jij ook één van onze cursussen gevolgd? En wil je jouw droominterieur met ons delen? Stuur een mail naar info@loveyourinterior.nl en wie weet verschijnt jouw binnenkijker binnenkort in ons magazine.

Tips nodig voor jouw interieur? Download onze 5-tips voor jouw interieur.

Fotografie door: Linda Eibrink

Scroll naar top