Maak je eigen interieurplan

Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan

Is het jouw grootste droom om je interieur te vernieuwen? Zodat het helemaal bij jou, je wensen en leefstijl past? Dan is het natuurlijk een optie om een interieurstylist of interieurontwerper in te schakelen om je daarbij te helpen. Maar het is eigenlijk veel leuker om het zelf te doen!

Speciaal voor de interieurliefhebber die zélf aan de slag wil, hebben we de fysieke cursus “Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan” ontwikkeld. Tijdens twee cursusdagen in onze inspiratiestudio in Wateringen maak jij, met hulp van interieurprofessionals, je eigen interieurplan! Zo kun jij je droominterieur realiseren.

Herken jij jezelf hierin?

Daarnaast weet je niet of je huidige meubelen nog wel passen of hoe je oude en nieuwe meubelen met elkaar combineert. Je vindt ook allerlei interieurstijlen mooi, maar je hebt geen idee hoe je deze met elkaar kunt combineren. En welke kleuren kun je het beste gebruiken en hoe kies je verlichting?

Jij hebt behoefte aan een fijne plek om je heen. Of dit nu je huis of je werkplek is. Het is belangrijk dat jij je er prettig voelt en het als een thuis voelt. Je huis is een plek waar je kunt ontspannen, waar je tijd doorbrengt met je familie en vrienden en waar je echt jezelf kunt zijn. Maar dat kan alleen als alles in je interieur klopt.

Hoe pas je al je wensen in een samenhangend plan? Daar gaan we tijdens de cursus Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan mee aan de slag.

Wij helpen jou je woondromen waar te maken!

Wat gaan we doen?

Het is onze missie om jou te inspireren je (woon)dromen waar te maken! Daarom vinden wij het superleuk dat we jou mogen helpen om je droominterieur te realiseren.

Het allerbelangrijkste in je interieur is balans en samenhang. Het gaat niet om trends of een specifieke interieurstijl – het gaat om jou! In de cursus leer je hoe je jouw persoonlijke smaak en wensen naar een samenhangend plan vertaalt. En hoe je ervoor zorgt dat ook de smaak van jouw partner of huisgenoten in het interieur terugkomen. We kijken daarom ook naar vragen als ‘passen je huidige meubelen dan nog wel?’ en ‘waar begin je als je gaat verbouwen?’.

Tijdens deze tweedaagse cursus helpen we jou om antwoord te krijgen op onder andere deze vragen en vertaal je dit door middel van opdrachten naar jouw eigen interieurplan. Na de interieurcursus is jouw interieurplan klaar en kun je aan de slag met je droominterieur!

De cursus geven we in onze eigen LYI inspiratiestudio in Wateringen (Sylvain Poonsstraat 34).

Wil jij meedoen? De eerstvolgende interieurcursus op locatie vindt plaats op 22 januari en 5 februari van 10.00 uur – 15.00 uur.

Inbegrepen bij de tweedaagse interieurcursus op locatie:

Bij de cursus ontvang je ons extra dikke cursusboek, bestaande uit meer dan 100 pagina’s. Daarnaast krijg je ons speciale tekenpapier, onze schaalmeubelen, een handig notitieblok en een pen. Zo kun je genoeg aantekeningen maken en helpen we jou op weg.

De cursus is incl. koffie, thee, wat lekkers en een heerlijke lunch. De investering van de tweedaagse interieurcursus bedraagt 197,- per persoon.

Het programma van de interieurcursus
 • Analyse woonstijl en woonsmaak

 • Het maken van een moodboard: hoe doe je dat?

 • Praktijk: je eigen moodboard maken.

 • Hoe teken ik op schaal?

 • Praktijk: het tekenen van je eigen plattegrond.

 • Het maken van een goede indeling.
 • Hoe maak ik een evenwichtig kleurenplan?

 • Welke materialen kan ik het beste combineren?

 • Hoe creëer ik eenheid?

 • Praktijk: het maken van een kleurenplan.

 • Hoe maak ik een goed verlichtingsplan?

 • Wat is basis-, functionele en sfeerverlichting?

 • Praktijk: het maken van een verlichtingsplan.

Wil je ook aan de slag met jouw woondromen?

Scroll naar top