Binnenkijken bij de toffe kinderkamer van cursist Linda

Vandaag mogen we binnenkijken bij een hele toffe kinderkamer van ‘oud’ cursist Linda.

Linda deed vorig jaar de cursus ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan’. De cursus werd toen nog op locatie gegeven maar we moesten onverwacht omschakelen naar een online voortgang vanwege de lockdown. Maar desalniettemin heeft ze een goed plan kunnen maken voor hun nieuwe huis waar ze eind vorig jaar de sleutel voor kregen.

Een droomproject waar ze wonen en werken kunnen combineren. Linda heeft namelijk haar eigen natuurlijke make-up en cosmetica label Nonon

Momenteel zijn ze nog volop bezig met de verbouwing van de begane grond maar onder andere de kinderkamer van dochtertje Jo is al klaar. En wat is het een toffe kamer geworden!

Het is een echte meisjeskamer maar tegelijkertijd ook heel erg stoer met het behang met levensechte dieren. Hoe gaaf is het om zo’n grote Giraffe op je muur te hebben!

Er zijn mooie vergrijsde roze kleuren ton sur ton gebruikt op de muur maar ook in de lamp en bij het bed.

Wij vinden het een supergeslaagde metamorfose en zijn nu wel heel benieuwd hoe de rest eruit gaat zien!

Heb jij ook een van onze cursussen gevolgd en vind je het ook leuk om jouw resultaat met ons te delen? Stuur ons dan een mailtje naar info@loveyourinterior.nl, met mooie lichte, heldere foto’s en wie weet zie je jouw binnenkijker ook terug in ons online magazine!

 

Scroll naar top