Binnenkijken in de hippe kinderkamer van cursist Linda

Wij vinden het altijd ontzettend leuk als we mogen binnenkijken bij onze LYI-cursisten. Vandaag mogen we binnenkijken in de hippe kinderkamer van oud-cursist Linda. Linda deed vorig jaar de cursus ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan’, toen nog op locatie. Ze maakte een goed plan voor haar nieuwe huis waar ze eind vorig jaar de sleutel voor kregen. De kinderkamer van dochter Jo is al klaar en mogen we bekijken!

Woon en werk combineren

Voor Linda was het nieuwe huis een droomproject waar ze wonen en werken kan combineren. Linda heeft namelijk haar eigen natuurlijke make-up en cosmetica label Nonon. Momenteel zijn ze nog volop bezig met de verbouwing van de begane grond, waar ze tijdens de cursus een goed interieurplan voor had gemaakt. De kinderkamer van dochtertje Jo is wel al klaar. En wat is het een toffe kamer geworden!

Hippe kinderkamer meisje

De kinderkamer is een echte meisjeskamer geworden. Maar tegelijkertijd is de kamer ook heel erg stoer door het behang met levensechte dieren. Hoe gaaf is het om zo’n grote giraffe op je muur te hebben! Er zijn mooie vergrijsde roze kleuren ton-sur-ton gebruikt op de muur, in de lamp en bij het bed. Ton-sur-ton houdt in dat je kleuren gebruikt met dezelfde kleurtonen. Door materialen af te wisselen, ontstaat er een mooi geheel binnen alle roze kleurtonen.

Wij vinden het een supergeslaagde kinderkamer metamorfose en zijn nu wel heel benieuwd hoe de rest van de nieuwbouwwoning van Linda eruit gaat zien!

hippe kinderkamer

hippe kinderkamer

hippe kinderkamer

Stuur ons jouw binnenkijker

Heb jij ook één van onze cursussen gevolgd en vind je het leuk om jouw resultaat met ons te delen? Stuur dan een mailtje naar info@loveyourinterior.nl, voeg mooie lichte, heldere foto’s toe en wie weet verschijnt jouw binnenkijker ook in ons online magazine!

Zelf je kinderkamer inrichten

Wil jij ook zelf een kinderkamer inrichten? Tijdens onze 8-weekse online interieurstyling cursus duik je in de wereld van het inrichten van jouw eigen interieur. Leer in 8 weken tijd alles over het maken van moodboards, de indeling van een ruimte, kleuren, verlichting en styling, zodat jij jouw huis kan omtoveren tot je droomhuis.

Scroll naar top