De Love Your Interior Box: interieurbox vol inspiratie!

Met trots presenteren wij ons nieuwe product: de Love Your Interior Box! We zijn er superblij mee en vertellen graag meer over de box.

Wat is de Love Your Interior Box?

De LYI box is een interieur box bomvol inspiratie en een heel tof 96-pagina dik cursusboek. We merkten dat doordat er zoveel online gebeurt, er een behoefte is ontstaan naar een fysiek product. En daarom hebben we de LYI box ontwikkeld.

Voor wie is de Love Your Interior Box?

De Love Your Interior Box is speciaal voor iedereen die in het verleden al één van onze interieurcursussen gevolgd heeft. Je kunt de inspiratiebox los bestellen voor een speciale prijs. Mocht je bijvoorbeeld de 8-weekse online interieurstyling cursus nog niet gevolgd hebben, dan kun je deze nu boeken inclusief de LYI box.

Kan ik de LYI Box ook los bestellen?

De LYI box los bestellen raadden wij af, want we hebben het cursusboek zo ingericht dat bij alle modules, ook video’s horen uit de cursus. Het zou zonde zijn als je die niet zou kunnen bekijken, want dan mis je namelijk belangrijke onderdelen van de online cursus. Zo haal je niet het resultaat dat je anders wel zou halen.

Wat zit er in de LYI box?

  • Het vernieuwde cursusboek met maar liefst 96 pagina’s!
  • Kleurenstalen waaiers
  • Stofstaaltjes
  • Kaartenset
  • Kaarsen
  • Notitieblok
  • En nog een heel aantal leuke goodies die een verassing zijn…

De interieurbox moet natuurlijk wel een feestje worden om uit te pakken. Daarom houden we een deel van de inhoud nog geheim. Wist je dat de box niet alleen leuk is voor jezelf,  maar ook superleuk is om samen met dde 8-weekse online cursus cadeau te doen.

De losse box koop je voor 49,95.

Je kunt hem hieronder bestellen:

pre-order LYI BOX

Love Your Interior Box

Scroll naar top