Ontdek de betoverende trendkleuren van deze zomer

Vandaag is officieel de zomer begonnen en dus is het tijd om jezelf en je omgeving op te vrolijken met de nieuwste trendkleuren van 2023. Deze zomer draait om levendige tinten, gedurfde combinaties en expressieve kleurenpaletten. Van verfrissende pastels tot gedurfde neonkleuren, de trendkleuren van de zomer 2023 brengen een explosie van energie en stijl in je leven. In deze blog ontdekken we de betoverende trendkleuren die deze zomer de show zullen stelen. Dit zijn de trendkleuren van deze zomer!

Zonnig Geel

De kleur van de zon, geel, zal deze zomer schitteren als nooit tevoren. Van zachte botergeel tot levendige zonnebloemgeel, deze kleur zal je humeur opbeuren en een stralende sfeer creëren. Tof als een statement met een meubel of voeg een vleugje geel toe in je interieur met kussens, vazen of kunstwerken. Haal hiermee de zon en dus de zomer in huis!

Flexa.nl

Hemelsblauw

Breng een vleugje sereniteit in je zomerlook met de betoverende kleur hemelsblauw. Deze koele tint doet denken aan een heldere zomerse lucht en brengt een gevoel van rust en kalmte met zich mee. Voeg deze kleur toe aan je interieur met behulp van gordijnen, beddengoed of decoratieve accessoires.

Flexa.nl

Levendig Oranje

Oranje is de kleur die deze zomer voor een knallend effect zal zorgen. Van zacht abrikoos tot intens mandarijn, oranje voegt warmte en energie toe aan elke ruimte. Durf te experimenteren met een oranje meubel of voeg oranje accenten toe aan je interieur met kussens, plaids of verlichtingselementen.

Flexa.nl

Zachte Pastels

Pasteltinten zijn altijd populair in de zomer en dit jaar is geen uitzondering. Denk aan poederroze, muntgroen, lila en perzikkleur. Deze zachte kleuren stralen elegantie en vrouwelijkheid en zijn perfect als accentkleur op een muur. Wil je liever geen muren schilderen? Gebruik dan pastelkleurige accessoires in je interieur voor een vleugje zachtheid.

Gedurfd Neon

Als je wilt opvallen en een statement wilt maken, dan zijn de gedurfde neon kleuren deze zomer echt iets voor jou. Denk aan felgeel, elektrisch groen, knalroze en bruisend oranje. Deze intense kleuren trekken de aandacht en brengen een speels en energiek gevoel met zich mee. Durf te experimenteren en voeg een neonaccent toe aan je interieur met bijvoorbeeld een opvallende muurverf, leuk om een kader mee te schilderen of een accent in een nis. Neon doet het ook heel erg goed als accessoires.

HKliving.com

De zomer kan beginnen

De trendkleuren van de zomer 2023 brengen een frisse en opwindende vibe met zich mee. Van zonnig geel en hemelsblauw tot levendig oranje, zachte pastels en gedurfde neonkleuren, er is voor elk wat wils. Laat je inspireren door deze kleurrijke trends en geef je interieur een trendy upgrade. Durf te spelen met kleur en voeg een vleugje zomerse magie toe aan je leven!

Benieuwd naar nog meer trends? Wij schreven ook al een blog over de trends van dit jaar.

Scroll naar top