De leukste interieur cadeau’s voor Vaderdag

Met Vaderdag in zicht, is het tijd om alle vaders te verrassen! En na te denken over een speciaal cadeau. Dé perfecte dag om jouw vader eens (extra) in het zonnetje te zetten. Wij zetten speciaal daarvoor de allerleukste interieur cadeau’s voor Vaderdag op een rij! Van een mooi kookboek tot aan de leukste borrelplanken voor het hele gezin. Benieuwd naar al deze inspirerende tips om jouw vader te verrassen? Wij zetten ze voor jou op een rij!

Een persoonlijk en uniek cadeau aan de muur

Hoe tof is het om een unieke en persoonlijke touch toe te voegen aan de muren in het interieur? Denk bijvoorbeeld aan de wandpanelen van Dock Four, die kan je helemaal zelf naar smaak samenstellen. Uniek én helemaal bij jou passend! Je vind ze in heel veel verschillende kleuren, patronen en structuren. Ook kan je ervoor kiezen om een paneel met een bijzondere foto te laten bedrukken, zo zorg je ervoor dat het cadeau nog specialer wordt.

Wij zijn fan! Deze cadeau’s zorgen niet alleen voor een bijzondere herinnering, maar krijgt vast en zeker ook een mooie plek in het interieur.

Borrelplank voor het hele gezin

Wat is nou leuker dan een cadeau voor heel het gezin. Met een mooie borrelplank of ook wel een serveerplank genoemd, maakt het borrelen in het weekend met het hele gezin nog leuker en gezelliger! Serveerplanken vind je in allerlei soorten en maten en verschillende houtsoorten. Een cadeau wat niet alleen leuk is om te krijgen, maar ook ideaal is om te gebruiken.

Borrelplank voor het hele gezin

 

Samen in de keuken

Met een kookboek maak je niet alleen je vader blij maar doe je jezelf ook een plezier. Met het kookboek Simple van Yotam Ottolenghi maak je niet alleen de lekkerste en simpelste gerechten maar staat dit ook nog eens super tof op een plank in de keuken. Houd jouw vader van heerlijk koken dan is een kookboek het perfecte cadeau!

Kookboeken in de keuken

 

Heb jij al een cadeau voor Vaderdag?

Hopelijk hebben wij jou genoeg geïnspireerd met al deze toffe ideeën voor Vaderdag. Wij wensen jou dan ook een hele fijne Vaderdag!

Ben je benieuwd naar nog veel meer inspiratie? Houdt dan vooral onze interieurinspiratie pagina in de gaten voor nog veel meer inspiratie!

Scroll naar top