Ontdek de uitbreiding van 4X6 SOFA

Heb jij de uitbreiding van de X3 collectie van 4X6 SOFA al voorbij zien komen? De X3 collectie heeft er een mooi element bij. De collectie is namelijk uitgebreid met een nieuw element en een mooie compacte ronde hocker. Benieuwd naar de nieuwe elementen? Wij laten het je zien in deze blog!

4X6 SOFA

Bij 4x6sofa vind je 6 modellen banken in 24 kleuren met vaste prijzen. Je kan kiezen uit de standaard modellen of zelf een bank heel eenvoudig naar jouw wensen samenstellen. Zo zit er altijd wel een bank bij die helemaal bij jou en jouw woonwensen past!

Uitbreiding collectie van 4X6 SOFA

Uitbreiding X3 collectie

De X3 bank van 4X6sofa bestond altijd al uit een modulaire bank op pootjes, maar is sinds kort uitgebreid met nieuwe elementen. Een extra brede chaise longue met afgeronde vorm aan de voorkant. Waar je samen heerlijk op kunt chillen!

Door het grootte succes van de ronde elementen bij model X6, is er voor model X3 ook een nieuw element ontwikkeld met mooie ronde vormen. Het nieuwe element is zowel links als rechts verkrijgbaar en in alle 24 kleuren.

Compacte ronde hocker

Ook de compacte ronde hocker is nieuw in de collectie van 4X6sofa en is helemaal passend bij de X3 collectie. Een toffe toevoeging aan iedere samengestelde opstelling. En is net zo handig te gebruiken als voetenbank. Ook is de hocker goed te combineren met meerdere bijzettafels. Zo kan je spelen met de inmiddels 17 verschillende elementen.

De nieuwe hocker van 4X6sofa is linksonder in de afbeelding te zien

Nieuwe kleur toegevoegd

Naast de uitbreiding van de X3 collectie is er ook een nieuwe kleur toegevoegd aan de kleurcollectie van 4X6sofa. Namelijk de kleur #24 licht beige velours. Een hele mooie beige kleur in een prachtige zachte velours stof.

Wil je graag hulp bij het kiezen van een geschikte bank of de kleur daarvan? Schakel dan één van de Love Your Interior Stylisten in of lees onze blog over de nieuwe kleuren van 4X6sofa op onze interieur inspiratie pagina.

Scroll naar top