Trend alert: Eijffinger komt met nieuwe behangcollectie CANVAS

Regelmatig lanceert Eijffinger nieuwe behangcollecties. Sinds eind juli is hier de CANVAS collectie bijgekomen. Een combinatie van vervloeiende kleureffecten en onderliggende structuren. In dit blog delen heel veel beeld inspiratie!

Canvas behang Eijffinger

Warmte en diepte op de wand

Warmte en diepte met verwassen linnen, dat is wat je de wand geeft met de nieuwe CANVAS behangcollectie van Eijffinger. Op zoek naar iets kunstzinnigs zoals een vijver van Monet, dan zit je goed! Deze collectie bevat ook dessins met subtiele schitteringen op een ruwe ondergrond. Oftewel, een echt canvas dat zich uitnodigt om aangeraakt te worden. Het is geïnspireerd op grasweefsel en heeft hierdoor een natuurlijke uitstraling. Een ander bijkomende voordeel is dat deze behangsoorten naadloos te plakken zijn.

Een aards en natuurlijk kleurenpalet

De CANVAS collectie is geïnspireerd op een aard en natuurlijk kleurenpalet. Van warm zand en sisal tot klaproos rood en fuchsia roze. Om azuur- en nachtblauw én bosgroen niet te vergeten. Alle kleuren komen rechtstreeks uit de natuur. De gehele CANVAS collectie is gemaakt van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Zo is het dessin geprint op brede banen én volledig afwasbaar vinyl.

Je moet er een beetje lef voor hebben, maar dan ga je wel voor een oogverblindend, natuurlijk geheel! Laat je verder inspireren door de fantastische beelden uit deze CANVAS collectie.

Eijffinger collectie Canvas

Behangcollectie Eijffinger Canvas

Behang in aardetinten Eijffinger

Canvas behang collectie

Natuurlijk behang

Behang in warme kleuren

Behang in natuurlijke kleuren

Eijffinger behang

Behangtrends 2022 Eijffinger

Scroll naar top