Werkplek inspiratie voor een thuiskantoor

Niets is belangrijker dan een fijne werkplek. Of dit nu op een kantoor is of een thuiskantoor. In dit blog geven je werkplek inspiratie voor een thuiskantoor. We inspireren we je met een fijn thuiskantoor in zachte pastelkleuren. Zo maak jij van je werkdag een feestje!

werkplek inspiratie thuiskantoor

Een creatieve kamerafscheiding

Werk en privé wil je het liefst gescheiden houden. Wanneer je regelmatig thuis werkt is het des te belangrijker hier ook in de inrichting een duidelijke scheiding in te maken. Beschik je niet over een aparte kamer waar je een thuiskantoor van kunt maken, dan is een kamerafscheiding de perfecte oplossing! Zo creëer je binnen een ruimte een nieuwe ruimte en zorg je er alsnog voor dat je werk en privé gescheiden kunt houden. Kies bijvoorbeeld voor houten balken of een dun gordijn.

Rust in je thuiskantoor met pastelkleuren

Wanneer je met je dagelijkse werkzaamheden bezig bent, is het fijn dat de omgeving waarin je zit rust uitstraalt. Werkdagen kunnen soms hectisch zijn. Je hopt van online afspraak, naar afspraak en hebt daarnaast nog je standaard werkzaamheden. Door te kiezen voor rustige kleuren zorg je ervoor dat je niet nóg meer chaos gaat ervaren. Kleurgebruik in een ruimte bepaald namelijk ook hoe jij je voelt. Heb je een chaotische werkweek, dan is het enorm fijn als je werkomgeving rust uitstraalt. Het gebruik van pastelkleuren draagt daar enorm aan bij. Zo heb je toch kleur in je thuiskantoor, zonder dat de eventuele chaos groter wordt.

thuiskantoor inspiratie

Een fijn groot bureau

Een laptop, papieren, pennen, een notitieblok en wellicht een printer. Een bureau is snel gevuld. Onderschat zeker de grootte van een bureau niet. Wil je fijn kunnen werken, dan is een groot bureau essentieel. Zo voorkom je dat je verdwaalt raakt tussen al je papieren en je toetsenbord. Daarnaast is een groot bureau bij uitstek een reden om helemaal los te gaan in de styling. Een leuke plant, stijlvolle opbergboxen en mooie stationery kunnen daar niet bij ontbreken. Een groot bureau neemt dan wel wat ruimte in, maar het werkt wel enorm fijn! Heb je geen plek voor een groot bureau in de ruimte? Kijk dan naar andere opties. Kun je een extra opbergkast kwijt? Of is het mogelijk om het bureaublad te verwerken in een kast, waardoor het een combinatie wordt?

Wist je dat de Love Your Interior Stylisten jou ook kunnen helpen met het ontwerpen met werkplek inspiratie voor je thuiskantoor? Kijk snel welke LYI stylist bij jou in de buurt zit.

Scroll naar top