Op zoek naar wanddecoratie?

Op zoek naar wanddecoratie?

Tijdens onze cursussen krijgen we heel vaak de vraag wat men qua decoratie op de wand moet doen?

Een goeie vraag want de keuze is immers enorm en ik kan me goed voorstellen dat het soms lastig is wat nou het mooiste is bij je interieur.

De komende weken gaan we jou mee nemen naar een aantal hele leuke opties qua wand decoratie.

Maar voordat je wat kunt gaan aanschaffen is het allereerst belangrijk dat je goed kijkt naar je stijl en de sfeer welke je wilt voor je interieur. Moet je wanddecoratie daarnaast alleen maar decoratief zijn of moet het ook een functie hebben als opbergen of misschien verlichting? Wil je een groot gebaar of juist iets subtiel?

Soms merk ik dat men vaak de neiging heeft om op alle wanden wat te hangen, dit hoeft echt niet. Het is helemaal niet erg om een kale wand te hebben! En wil je wel graag wat met alle wanden doen, zorg dan wel voor eenheid en laat de kleuren en materialen die je in je woning hebt gebruikt ook in de wanddecoratie terugkomen.

Maar wat moet je nou kiezen voor op je wand? De keuze is tegenwoordig echt enorm en het lukt niet om alles in een artikel te plaatsen. Daarom gaan we de komende weken wekelijks een mooi item eruit pikken en die in het spotlight zetten wat jou eventueel kan gaan inspireren om te gebruiken.

 

Tijdens mijn eigen zoektocht naar wat moois op de wand achter de bank kwam ik terecht bij Mo-Ca.

Mo-Ca is een Nederlands merk die stoere posters maken van Canvas, doormiddel van het kreuken van het Canvas krijgt het materiaal meer sfeer en een beetje een Vintage uitstraling.

De posters zijn er in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Groot, klein en in thema’s als natuur, dieren, teksten en patronen. Eigenlijk voor iedere stijl is er wel wat leuks te vinden, zelfs voor de kinderkamer!

Ik heb mijn favorieten hieronder op een rijtje gezet maar ga ook zeker even zelf op ontdekking uit.

Mo-Ca voorjaar poster A2 – Flowers and more Vintage

Mo-Ca Dieren Poster A2 Libelle

 

Dit zijn mijn twee favorieten maar de rest is ook superleuk en ze zijn er in verschillende maten. Ga je voor een enkele poster dan zou ik zeker voor het A2 formaat kiezen maar het is ook leuk om verschillende posters in verschillende maten bij elkaar te hangen. Meer zien? Klik dan even op deze link>>>>

Ik ben heel benieuwd wat jouw favorieten zijn!?

Scroll naar top