Wanddecoratie inspiratie: canvas posters van Mo-Ca

wanddecoratie inspiratie - posters Mo-Ca

Tijdens onze interieurstyling cursussen krijgen we heel vaak van cursisten de vraag wat ze qua decoratie op de wand moet doen? Een goede vraag, want de keuze is nu eenmaal enorm en ik kan me goed voorstellen dat het soms lastig is wat nu het mooiste is bij je interieur. Dus zoek jij naar wanddecoratie inspiratie? De komende weken nemen we jou mee in onze zoektocht naar leuke wanddecoratie. Zo kunnen wij meteen inspiratie opdoen voor ons nieuwe huis. Vandaag delen we de canvas wandposters van Mo-Ca.

Wanddecoratie kiezen in jouw stijl

Voordat je iets leuks voor aan de wand kunt gaan aanschaffen, is het allereerst belangrijk dat je goed kijkt naar je stijl en de sfeer die je wilt voor je interieur. En wil je dat de wanddecoratie alleen decoratief is of moet het ook een functie hebben, zoals opbergen of misschien verlichting? Ga je voor een groot gebaar of juist iets subtiel?

Soms merk ik dat we vaak de neiging hebben om op alle wanden iets te hangen. Dit hoeft echt niet. Het is namelijk helemaal niet erg om een kale wand te hebben! En wil je wel graag wat met alle wanden doen, zorg dan wel voor eenheid en laat de kleuren en materialen die je in je woning hebt gebruikt ook in de wanddecoratie terugkomen. Of kies ervoor om je muur op een andere manier te verven, zodat hij niet kaal oogt.

Wanddecoratie inspiratie: posters van Mo-Ca

Maar wat kies je nu voor op je wand? Tijdens mijn eigen zoektocht naar iets moois op de wand achter de bank, kwam ik terecht bij Mo-Ca. Mo-Ca (More Than Canvas) is een Nederlands merk dat stoere posters maakt van Canvas. Door het kreuken van het canvas krijgt het materiaal meer sfeer en een beetje een vintage uitstraling. De posters zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Groot, klein en in thema’s zoals natuur, dieren, teksten en patronen. Er is voor iedere stijl wel iets leuks te vinden, zelfs voor de kinderkamer!

Ik heb mijn favorieten hieronder op een rijtje gezet.

wanddecoratie inspiratie - posters Mo-Ca

wanddecoratie inspiratie - posters Mo-Ca

 

Dit zijn mijn twee favorieten, maar de rest is ook superleuk. Door de verschillende maten zijn ze ook extra leuk, omdat je ook toffe combinaties kun maken. Ga je voor een enkele poster dan zou ik zeker voor het A2-formaat kiezen, maar het is dus ook leuk om verschillende posters in verschillende maten bij elkaar te hangen. Meer zien? Neem dan een kijkje op de website van More Than Canvas.

We zijn heel benieuwd wat jouw favorieten zijn! Laat je ons dit weten via Instagram?

Scroll naar top