Alles over onze online interieurstyling cursus

Momenteel is het heel erg druk met onze 8-weekse online interieurstyling cursus. Superleuk, want wij doen niets liever dan onze kennis en passie delen over het werk als interieurstylist. De cursus staat inmiddels al meer dan 5 jaar en er hebben er al enorm veel mensen aan deelgenomen. Echt heel tof! Maar wat houdt deze cursus eigenlijk in? We vertellen je er graag meer over.

Je interieur opfrissen

Wil jij zelf aan de slag met jouw interieur? Ga jij binnenkort verhuizen? Of droom je van een compleet nieuw interieur? Je wilt natuurlijk wel een interieur dat helemaal bij jou en je wensen past. Je twijfelt of je een interieurstylist of interieurontwerper moet inschakelen om je daarbij te helpen. Maar eigenlijk weet je ook: je vindt het veel leuker om het zelf te doen! Dan is onze 8-weekse online interieurstyling cursus wellicht iets voor jou.

Over de interieurstyling cursus

In de 8-weekse online cursus leer je hoe je jouw eigen interieurplan maakt. Je leert hoe je jouw persoonlijke smaak en wensen naar een samenhangend plan vertaalt.

Tijdens de online cursus interieurstyling helpen we jou om antwoord te krijgen op al je vragen en hoe je jouw ideeën vertaalt naar jouw eigen interieurplan. Alles wordt behandeld: van moodboard tot lichtplan en dat allemaal met behulp van PDF’s en video’s in de speciaal ingericht online omgeving. Daarnaast hebben we ook een fijne community waarin jij je plannen kunt delen, eventueel vragen kunt stellen en extra tutorials en live Q&A’s kunt kijken.

We zijn zo blij dat we vijf jaar geleden de energie en tijd hebben gestoken in het ontwikkelen van deze uitgebreide online interieurstyling cursus. De allereerste ooit! We zijn dankbaar voor alle enthousiaste deelnemers.

Ben je ook nieuwsgierig naar de online interieurstyling cursus? Via deze link kan je alle informatie vinden >>>>>

Online interieurstyling cursus

Scroll naar top