Ga jij in 2021 een interieurstyling opleiding volgen?

Laatste edit: 13 juli 2021

Ga jij in 2021 jouw droomjob als interieurstylist waarmaken? Interieurstyling is HOT! De woonbladen staan vol met allerlei prachtige interieurs, op tv zie de meest geweldige metamorfoses voorbij komen en het enige dat door jouw hoofd schiet is: “dat wil ik ook kunnen!” Dan is het tijd om van jouw passie voor interieur je werk te gaan maken!

interieurstyling cursus

Interieurstyling opleiding

Je krijgt altijd al complimenten over je eigen interieur en vrienden en collega’s vragen je regelmatig voor tips hoe zij het thuis net zo mooi kunnen krijgen als jij. Je twijfelt er daarom al heel lang over of je hier nu niet eindelijk iets meer mee moet gaan doen… Maar waar moet je beginnen?

Nou hier dus! Met de PRO interieurstyling cursus gaan wij jou helpen eindelijk deze stap te maken. Het maakt niet uit of jij dit naast je huidige job en/of activiteiten gaat doen of dat je er jouw fulltimebaan van maakt. Tijdens deze opleiding leer je in slechts 6 maanden hoe je een goed (interieur)plan kunt maken voor een opdrachtgever. Nog belangrijker: wij leren je hoe je voor jezelf kunt beginnen als interieurstylist!

interieurstyling cursus

Herken je jezelf hierin?

  • Je bent een echte interieurliefhebber en vindt het leuk om anderen daarbij te helpen;
  • Het is stiekem al heel lang je droom om als interieurstylist aan de slag te gaan. Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen;
  • Je zou graag aan de hand genomen willen worden om dit serieus aan te pakken;
  • Je vindt het tijd om in 2021 je dromen waar te gaan maken!

Wat houdt de interieurstyling opleiding in?

Tijdens de cursus leren we je hoe je een goed interieurplan kunt maken voor jouw potentiële opdrachtgevers. Handige tips en tricks over hoe jij hun woonstijl kunt analyseren en kunt vertalen naar een goed plan.

Maar belangrijker nog we gaan ook echt kijken wat er bij jou past. Wat wil jij? Wil je een extra inkomen verdienen? Of misschien wil je wel fulltime aan de slag kunnen als interieurstylist? We gaan dus ook diep in op het ondernemerschap. We gaan dus ook aan de slag met het opzetten van jouw business, bepalen wat je wil uitstralen en welke klanten je wil aantrekken. En wat heb je allemaal nodig om te kunnen starten, wat voor tarief je moet hanteren en hoe mensen jou weten te vinden. Een heel vol, maar interessant programma dus! Houd er rekening mee dat je zo’n uur per dag hiermee bezig bent.

Het programma bestaat uit diverse Zoom-sessies die elke twee weken plaatsvinden. Daarin gaan we gezamenlijk in op de verschillende onderwerpen. Ook krijg je elke maand een persoonlijke sparsessie met Mignon, op locatie in Den Haag of via Zoom. In de laatste maanden zijn er verschillende masterclasses en live inspiratiedagen voor extra kennis over interieur en het runnen van een (interieur)bedrijf.

interieurstyling cursus

 

Extra leuk is het om al voordat de cursus begint te gaan zoeken naar een potentiële opdrachtgevers. Op die manier kun je namelijk tijdens de cursus daadwerkelijk aan een opdracht beginnen. Dit hoeft natuurlijk geen ‘betaalde’ opdracht te zijn, maar mag ook voor een vriendin, collega, familie of kennis zijn. Het gaat erom dat jij direct aan de slag kunt voor een echte opdrachtgever en het dus ook op die manier kunt ervaren. Het is wel belangrijk dat jouw opdrachtgever eerlijke feedback durft te geven, zodat je er naderhand ook daadwerkelijk iets aan hebt.

De investering in deze opleiding

De prijs voor de PRO Interieurstyling opleiding bedraagt €1495,-. Je kunt eventueel ook in 3 termijnen betalen. Je krijgt toegang tot de online leeromgeving met daarin alle downloads en video’s, de tweewekelijkse Zoom-sessies, maandelijkse sparringsessies, een SketchUp cursus, maatwerk training, interessante masterclasses en twee inspiratiedagen inclusief lunch.

Lijkt jou dit wat of wil je meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar info@loveyourinterior.nl en we vertellen je er graag meer over.

Scroll naar top