Ga jij in 2020 jouw droomjob waarmaken?

Ga jij in 2020 jouw droomjob als interieurstylist waarmaken?

Interieurstyling is HOT! De bladen staan vol met de meest prachtige interieurs, op tv komen de meest geweldige metamorfoses voorbij en jij denkt dan aan maar 1 ding; DAT WIL IK OOK KUNNEN!

Je krijgt altijd al complimenten over je eigen interieur en vrienden en collega’s vragen je regelmatig voor tips hoe zij het thuis net zo mooi kunnen krijgen als jij.

Je twijfelt er al heel lang over of je hier nu niet eindelijk iets meer mee wilt gaan doen…Maar waar moet je beginnen?

Nou hier dus! Met de PRO interieurstyling cursus gaan wij jou helpen eindelijk deze stap te maken. Of je het er gewoon bij wilt gaan doen naast je huidige job en/of activiteiten of misschien zelfs wel fulltime?

Nu kan je eindelijk de stap zetten om hier serieus mee aan de slag te gaan.

Met deze cursus leer je namelijk hoe je een goed plan kunt maken voor een opdrachtgever maar belangrijker nog hoe je ook aan de slag kunt gaan met je ‘eigen’ interieurstyling business!

Herken je jezelf hierin?

  • Je bent een echte interieur liefhebber!
  • Je vind het heel erg leuk om anderen daarmee te helpen!
  • Het is al heel lang je droom om als interieurstylist aan de slag te gaan.
  • Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen?
  • Je zou graag aan de hand genomen willen worden om dit serieus aan te pakken!
  • Je handen beginnen bij het idee al te jeuken!
  • Je het tijd vind om in 2020 je dromen waar te gaan maken!

Hoe ziet de inhoud van de cursus eruit?

Tijdens de cursus leren we je hoe je een goed interieurplan kunt maken voor jouw potentiële opdrachtgevers. Handige tips en trics hoe jij hun interieurstijl kunt analyseren en kunt vertalen naar een goed plan.

Maar belangrijker nog we gaan ook echt kijken wat er bij jou past. Wat wil jij? Wil je een extra inkomen verdienen? Of misschien wil je wel fulltime aan de slag kunnen als interieurstylist!? We gaan dus ook aan de slag met het opzetten van jouw business, wat wil je uitstralen en welke klanten wil je aantrekken, wat heb je allemaal nodig om te kunnen starten, wat voor tarief moet je nou hanteren en hoe weten de mensen jou te vinden?

Een heel vol programma dus!

Het programma bestaat uit 4 avonden van 3 a 4 uur waarbij we gezamenlijk de verschillende onderwerpen aan gaan pakken.

Iedereen krijgt 4 online opdrachten die je in kunt sturen en die besproken worden tijdens 4 online webinars (worden ook altijd opgenomen voor diegenen die er niet bij aanwezig kunnen zijn). En daarnaast krijg je twee coach sessies van een uur die je binnen een jaar in kunt zetten wanneer jij wilt. Zodat je 1 op 1 met mij kunt sparren over je plannen of bijvoorbeeld feedback kunt vragen op een ontwerp. Het is ook mogelijk de coachsessies samen te voegen naar een keer twee uur.

Naast dit al redelijke drukke programma is het ook heel belangrijk dat je voordat de cursus begint eigenlijk al een potentiele opdrachtgever vindt. Zodat je tijdens de cursus ook echt daadwerkelijk met een ‘echte’ opdracht aan de slag kunt gaan.

Dit hoeft natuurlijk geen ‘betaalde’ opdracht te zijn maar mag ook voor een vriendin, collega, familie of kennisje zijn. Het is wel belangrijk dat ze eerlijke feedback durven geven zodat je er naderhand ook daadwerkelijk wat aan hebt!

Overige info, datums en prijs

De datums voor de cursusavonden zijn als volgt:

Donderdag 23 januari cursusavond 1

Donderdag 6 februari cursusavond 2

Donderdag 20 februari cursusavond 3

Donderdag 5 maart cursusavond 4

 

De webinars zullen gehouden worden op de zaterdagavonden in de weken dat er geen cursusavond is.

En je coachsessies kan je dus inplannen wanneer je wilt.

De cursuslocatie hangt af van de deelnemers. We gaan proberen deze voor iedereen zo gunstig mogelijk uit te laten komen zodat de reistijden zoveel mogelijk beperkt blijven.

 

De prijs voor deze cursus bedraagt 795,- per persoon, incl. cursusboek en cursusmaterialen, koffie, thee en uiteraard wat lekkers. Je moet zelf zorgen voor een laptop en teken materialen (potlood, schaalliniaal, tekenblok en fineliner).

 

Omdat dit de Pilot versie betreft betaal je deze keer slechts 579,- incl.

Om deel te nemen kan je je aanmelden via de volgende link https://loveyourinterior.nl/pro-interieurstyling-cursus/

Scroll naar top