Hoe gebruik je knipmeubelen?

Heb jij ze al gezien? Onze handige download met knipmeubelen staat namelijk online! Deze knipmeubelen kunnen jou helpen bij het bepalen van de inrichting van je huis. De vraag is alleen: hoe gebruik je knipmeubelen? We leggen het graag uit!

Waarom knipmeubelen?

Ga jij je woning opnieuw inrichten of binnenkort verhuizen? Dan kan het handig zijn om alvast na te denken over de perfecte indeling van de ruimte. Dus niet pas op het moment dat alle meubels zijn neergezet. Met onze knipmeubelen kun je gemakkelijk met de indeling van je ruimte spelen en zo tot het beste resultaat komen.

De set knipmeubelen bestaat uit twee vellen papier. Op elk vel staan meubelen in allerlei maten. Voor zowel de woonkamer, eetkamer, slaapkamer en kinderkamer. De knipmeubelen zijn bovendien ontzettend handig samen met het tekenpapier, die je ook gemakkelijk kunt downloaden via onze website.

Hoe gebruik je de schaalmeubelen?

Teken eerst de plattegrond van de ruimte op je tekenpapier. Knip vervolgens de meubelen uit die je nodig hebt en eventueel een variatie erop. Als je het leuk vind, kun je ze ook een kleurtje geven. Vervolgens kun je ermee gaan schuiven op je plattegrond. Net zo lang tot jij je ideale indeling hebt ontdekt. Zo kan het in de woonkamer bijvoorbeeld zijn dat de bank steeds een andere plek krijgt ten opzichte van de eettafel. Zo kun jij alle mogelijkheden van je ruimte ontdekken. Hoe handig en leuk is dat!

We zijn natuurlijk heel nieuwsgierig naar de creaties jij hebt gemaakt! Deel jij ze met ons?

knipmeubelen - gratis download - handig voor plattegronden interieur

knipmeubelen - gratis download - handig voor plattegronden interieur

Scroll naar top