Nieuw: LAB COLOUR COLLECTION

Heb jij de nieuwste kleuren van Vestingh Paint al gezien? De LAB COLOUR COLLECTION is uitgebreid met maar liefs 84 nieuwe kleuren. In dit blog vertellen we jou meer over deze prachtige kleuren en hoe je ze mooi kan combineren.

Vestingh Paint

Vestingh Paint is het bedrijf achter LAB Paint. Vestingh paint is veel meer dan alleen een verflabel. Ze zijn namelijk met veel meer bezig dan met mooie kleuren en producten. Bij Vestingh Paint vinden ze het ook belangrijk dat hun producten ecologisch verantwoord zijn. Het mooiste vinden wij daarom: de producten dragen ook bij aan een betere wereld!

LAB Paint

LAB Paint is één van de verflijnen van Vestingh Paint. LAB Paint wordt ontwikkeld en geproduceerd in Nederland, daarnaast is het ecologisch en duurzaam. De LAB COLOUR COLLECTION is sinds kort uitgebreid met 84 nieuwe kleurtinten, daarmee bestaat de lijn nu uit 176 kleuren. Van oosterse kruiden tot namen van wereldsteden, elke kleur heeft een unieke naam die de sfeer van de kleur perfect vertaald!

Nieuwe LAB COLOUR COLLECTION

Één van de nieuwe kleuren is Grey Clay no. 74, deze kleur is net wat donkerder dan de populaire Mushroom no. 287. White Truffle no. 644 is juist weer een tint lichter. De nieuwe LAB kleuren zijn tussenkleuren van de huidige LAB kleuren. Door deze nieuwe tinten, zit er altijd wel iets bij wat bij jou op de muur perfect uitkomt. Wanneer Terra Pink no. 102 voor jou te heftig is, dan zou Diamond Dust no. 232 een betere optie voor jou zijn. Deze kleur heeft een zachtere ondertoon waardoor hij rustiger oogt in de ruimte. Wil je toch donkerder? Kies dan voor Tout no. 530. Door deze tussenkleuren zijn er meer mogelijkheden die passen binnen iedere stijl.

Combineren

De LAB COLOUR COLLECTION kun je prachtig met elkaar kunne combineren. Verf bijvoorbeeld de muur in Beach Walk no. 415 en durf dat leuke houten kastje in de kleur Vanilla Comfort no. 149 te verven. De combinatie van deze kleuren zorgt voor een frisse uitstraling. Toch meer opzoek naar en warme combinatie? Nigiri no. 286 op de muur en de haard in Soft Black no. 282. Laat deze kleuren terugkomen in accessoires, zo creëer je één geheel.

Wat ook leuk is aan de LAB COLOUR COLLECTION is dat alle kleuren van deze collectie ook in LAB Chalk en LAB Cementum verkrijgbaar zijn. Wil je graag je kozijnen, deuren of een kast meeverven in dezelfde kleur als de muur? Ook dit is mogelijk met de LAB Binnenlak. En vanaf het voorjaar 2023 is ook de LAB Buitenlak verkrijgbaar bij Vestingh Paint.

 

Scroll naar top