De trend van het najaar 2020

De trend van het najaar 2020.

Eén oktober is geweest en dat betekent dat oktober officieel van start is gegaan, DE woonmaand als het gaat om interieur.

De zomerse accessoires kunnen de kast in en we maken plaats voor de mooie, warme herfsttinten en materialen die perfect bij het herfstseizoen passen.

De perfecte maand om het binnen weer lekker knus en gezellig te maken. En dit najaar, de laatste maanden van 2020 doen we dat met natuurlijke materialen en met liefde voor de natuur.

Warm & natuurlijk

Warme, natuurlijke kleuren en materialen, je ziet ze steeds vaker voorbij komen. Of je nou kiest voor mooie effen stoffen, natuurlijke materialen of zachte beige kleuren op de muur in huis.

Maar ook als je kiest voor materialen zoals jute, leer, brons en marmer dan zit je deze herfst helemaal goed en haal je de herfst sfeer in huis.

Wanneer je voor bepaalde eyecatchers in de ruimte gaat of besluit de complete look te veranderen met natuurlijke materialen haal je de rust in huis en word je omringt door licht. En dat rustige gevoel kunnen we best gebruiken in deze tijd waarin we leven.

De liefde voor de natuur staat ook bij deze trend van het najaar centraal. Maar ook duurzaamheid speelt hierin een rol. Zoals gerecyclede stoffen en natuurlijke materialen. Dus investeer in duurzame producten waar je nog jaren plezier van gaat hebben.

Ook verschillende vormen combineren met de naturel tinten op de muur of in accessoires kan verschil maken. En door ze te mixen ontstaat, ook in kleine ruimtes, een open sfeer die ruim aanvoelt. Dus die donkere dagen mogen eraan komen!

afbeeldingen via karwei.nl

 

Scroll naar top