De interieur trend voor najaar 2020: warm & natuurlijk

Eén oktober is geweest en dat betekent dat oktober officieel van start is gegaan: dé woonmaand als het gaat om interieur. De zomerse accessoires kunnen de kast in en we maken plaats voor de mooie, warme herfsttinten en materialen die perfect bij het herfstseizoen passen. Oktober is de perfecte maand om het binnen weer lekker knus en gezellig te maken. En de interieur trend voor najaar 2020 is om gebruik te maken van warme, natuurlijke materialen en met liefde voor de natuur.

Interieur trend najaar 2020: warme materialen

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen: warme, natuurlijke kleuren en materialen. Of je nu kiest voor mooie effen stoffen, natuurlijke materialen of zachte beige kleuren op de muur in huis. Maar ook als je kiest voor materialen zoals jute, leer, brons en marmer zit je dit najaar helemaal goed. Je haalt daarmee namelijk de fijne herfstsfeer in huis en maakt het tegelijkertijd knus en gezellig.

Interieur trend najaar 2020: liefde voor de natuur

De liefde voor de natuur staat ook bij deze trend van het najaar centraal. Dus naast het gebruik van natuurlijke materialen in je interieur, speelt duurzaamheid hierin ook een rol. Gebruik bijvoorbeeld gerecyclede stoffen en natuurlijke materialen. Investeer in duurzame producten. Producten waar je nog jaren plezier van kunt hebben en wees daarmee lief voor de natuur.

Een warm en natuurlijk interieur

Wil jij een warm en natuurlijk interieur creëren? Start met het gebruiken van natuurlijke kleuren en materialen, met een warm gevoel. Eyecatchers in de ruimte kunnen ook zorgen voor rust in huis. Zeker als je besluit de complete look van jouw interieur te veranderen met warme, natuurlijke materialen. Rust en licht, daar wordt je mee omringd. En dat rustige gevoel kunnen we best gebruiken in deze tijd waarin we leven en tijdens het najaar. Of combineer verschillende vormen met de natureltinten op de muur of in accessoires. Door ze te mixen ontstaat er, ook in kleine ruimtes, een open sfeer die ruim aanvoelt. Dus die donkere dagen mogen eraan komen!

interieur trend najaar 2020

interieur trend najaar 2020

Afbeeldingen via karwei.nl

Scroll naar top