De nieuwe bank kleuren van 4X6 SOFA

Ieder jaar introduceert 4X6 SOFA hun nieuwe kleurencollectie met nieuwe kleuren en texturen. Dit jaar hebben ze 12 nieuwe kleuren voor hun banken collectie. In dit blog vertellen we meer over de nieuwe collectie.

Love Your Interior

4X6 SOFA

Het concept van 4X6 SOFA is heel eenvoudig, 6 modellen in 24 kleuren en vaste prijzen. Bij 4X6 SOFA kan je kiezen voor verschillende soorten modellen, ook is het mogelijk om je bank helemaal zelf samen te stellen!

4x6 Sofa

De nieuwe kleuren

Om met de woontrends mee te gaan, introduceert 4X6 SOFA ieder jaar nieuwe kleuren. Deze nieuwe kleuren worden vervangen voor een aantal oude kleuren. Dit seizoen is er gekozen voor stoffen in verschillende kleuren. Prachtige beige en grijs tinten in de stof bouclé, maar ook mooie opvallende kleuren zoals roze, donkerblauw en lila in een velours stof.

Mosterd Uni 4x6 Sofa

Inspiratie

De nieuwe kleuren van 4X6 SOFA zijn oneindig te combineren met kleuren, vloeren en vloerkleden. In elk moodboard past wel een kleur van 4X6 SOFA. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige chique combinatie van oker geel, een donkere houten vloer en het model X3 in #18 Ivoor Bouclé van 4X6 SOFA. Dit geeft een chique, maar toch warme uitstraling door het kleur en materiaal gebruik.

De nieuwe kleuren van 4x6 Sofa

De kleuren #11 Beige Bouclé en #20 Mosterd Uni in combinatie met groene muren en zwarte elementen is ook een mooie combinatie. Heb je een grote woonkamer, het X6 model past hier perfect bij. De X6 is een grove bank met een rustige afwerking.

#01 Wijnrood Velours, #19 Roze Velours en #21 Blauw Velours zijn ook prachtig. Deze velours stoffen geven een luxe, maar zachte uitstraling. De opvallende kleuren zorgen voor een echte eyecatcher in een ruimte.

Kleuren

Ben je benieuwd naar de nieuwe stoffen collectie van 4X6 SOFA? In onze Love Your Interior Inspiratie Studio beschikken wij over alle stoffen en hebben wij model X6 staan in de stof #10 Teddy Ecru. Kom gerust een keertje langs in Wateringen.

Scroll naar top