Interieurtrends voor najaar 2O23

Nog genietend van de nazomer staat de herfst alweer voor de deur. Met de komst van de herfst is het tijd om je interieur aan te passen aan de nieuwe seizoenstrends. Tijd om te kijken wat de interieurtrends van dit najaar zijn. Wij zetten er 3 voor je op een rij. Dit zijn de interieurtrends voor najaar 2023!

Tof behang

Je ziet steeds meer verschillende soorten toffe behang soorten voorbij komen. Van uitgesproken tot subtiel. Een mooi behang staat in iedere ruimte. Of je nou kiest voor een behang toevoegen aan je woonkamer, slaapkamer of werkruimte. De keuze voor een behang soort kan een verrijking zijn voor elke ruimte in huis. Daarnaast kan het een ruimte laten spreken en een echte eyecatcher zijn. Behang van meerdere kleuren komt daardoor je gehele interieur samen en zorg je voor een geheel. Eijffinger lanceerde onlangs weer een hele toffe en nieuwe behangcollectie.

Interieurtrends voor het najaar 2023
Bron: Eijffinger behang

Organisch rond

Net zoals vorig jaar blijven organische vormen een hit in de interieurtrends voor najaar 2023. Je ziet ze niet alleen voorbij komen in de populaire Japandi of Scandinavische woonstijlen. Je ziet ze tegenwoordig haast in ieder interieur terugkomen. Of het nu gaat om de zachte afrondingen op de bank, of een vloerkleed dat niet rechthoekig is. Organische vormen komen op allerlei manieren terug. Het zorgt voor gelaagdheid en zachtheid in het interieur. Het maakt het vriendelijker, maar zorgt ook voor een onmisbaar statement.

Interieurtrends voor het najaar 2023
Bron: Eijffinger behang

Print op print

Verschillende texturen en motieven mixen en matchen is weer helemaal terug in najaar 2023. Het combineren van meerdere prints blijft een uitdaging maar met de juiste manier van doen kom je al een heel eind. Het kleurenpalet is het allerbelangrijkste als je meerdere prints wilt gaan combineren. Prints combineren kan een interieur al snel druk maken. Voeg daar nog meerdere kleuren aan toe en het wordt al snel een chaos in je interieur. Maar daarnaast maakt het de ruimte ook speels, gezellig en geeft het een gevoel van levendigheid in huis.

Interieurtrends voor het najaar 2023
Bron: Eijffinger behang

Zorg ervoor dat je deze najaarstrends aanpast aan je eigen stijl en budget. Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken in de uitstraling van je interieur. Geniet van het creëren van een warme, uitnodigende herfstsfeer in je huis!

Wil je deze interieurtrends voor najaar 2023 graag toevoegen aan je eigen interieur maar weet je niet hoe je dit het beste kunt doen? Dan kan de 8-weekse online interieurstyling cursus je daar bij helpen! Niet zo’n doe-het-zelf’er? Dan kun je ook een van de LYI stylisten inschakelen voor een passend advies bij jouw wensen.

Scroll naar top