Histor Kleur van het Jaar 2O24: Limitless

Net als Flexa lanceert ook Histor ieder jaar een trendkleur. Vorige maand deelde wij al de Flexa Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrace al met je en dit keer delen wij de Histor Kleur van het Jaar 2024. En de Kleur van het Jaar 2024 van Histor is dit keer de kleur Limitless! De kleur Limitless is een zachte frisse pasteltint. Te gebruiken als basiskleur maar ook prachtig in combinatie met andere warme of koele tonen. In deze blog vertellen wij jou graag meer over de Kleur van het Jaar van Histor.

Waar is de kleur Limitless op gebaseerd?

De Kleur van het Jaar 2024 van Histor wordt omschreven als de kracht van een primaire kleur en de essentie van een neutrale tint. Een prachtige pasteltint met de kracht om iedereen te verrassen. Een persoonlijke kijk op kleur die je kan combineren met de drie bijbehorende inspiratiepaletten.

Histor Kleur van het Jaar 2024: Limitless

Histor kleur van het 2O24

De kleur Limitless een echte power-kleur met een klein beetje mildheid zodat het net zo goed een neutrale kleur kan zijn. Een echt geeltint die een topper is als basiskleur maar net zo goed te combineren is met zowel warme als koele tinten. De geeltint Limitless is te combineren met de drie inspiratiepaletten van Histor. Wij zetten ze even op een rijtje: Internal Worlds, Nature’s partner en het bijpassende pallet The New Eccentrics.

Histor Kleur van het Jaar 2024: Limitless
Histor inspiratiepalet Internal Worlds
Histor Kleur van het Jaar 2024: Limitless
Histor inspiratiepalet Nature’s partner
Histor Kleur van het Jaar 2024: Limitless
Histor inspiratiepalet The new eccentrics

Limitless combineren

Histor: ,,We bepalen zelf de regels en schamen ons er niet voor anders te zijn. Limitless geeft kleur aan die nieuwe tijd. Helder en intens genoeg om een powerkleur te zijn en tegelijkertijd mild, zodat het zich kan gedragen als neutral. Limitless werkt niet alleen goed met zwart en koper metaal, maar is minstens zo mooi met de up-trend gepolijste zilveren en bronzen finishes. Het vormt de basis voor een beweging naar binnen, de focus op de natuur buiten of een shift richting een eclectische wereld om zelf te definiëren. Het geel dat grenzen doet vervagen.”

 

Wij zijn benieuwd wat jij van de Histor kleur 2024 vindt en welke kleur van dit jaar jouw voorkeur heeft: de kleur van Histor of Flexa. Wij zijn benieuwd naar jou antwoord, laat het via onze Instagram pagina weten!

Scroll naar top