Trend alert: Eijffinger behangcollectie POSY

De nieuwste in de Eijffinger behangcollectie is lijn POSY. Hiermee wordt een vleugje nostalgie gestopt in een eigentijds jasje. We gaan terug naar bloemenprints waarbij licht pastel wordt gecombineerd met subtiele hardere kleuren. De prints zijn opvallend en helemaal van nu.

Eijffinger behangcollectie POSY

Een behangcollectie waarbij vintage is gecombineerd met het hedendaagse. Het heeft iets nostalgisch, maar is tegelijkertijd helemaal van nu.

In de Victoriaanse tijd stond de naam Posy voor een klein boeket met een speciale boodschap. Vandaar dat het om een zeer bloemrijke collectie gaat. Met de Posy collectie op de muur staan de muren altijd vol in bloei. Je kunt hierbij kiezen voor een wat gewaagder behang waarbij licht pastel wordt gecombineerd met onder andere donkergroen of diep bruin.

Maar in de collectie bevinden zich ook de zachtere en subtielere prints waar beige en saliegroen wordt gecombineerd met zacht en dun lijnwerk.

De Posy behangcollectie haalt letterlijk de bloemetjes in huis. Het zorgt voor dansende lichtpuntjes op de wand en creëert een sierlijk geheel. Posy is er zowel voor de uitgesproken kleuren liefhebber, als voor degene die een print graag in rustige kleuren ziet.

Behangcollectie Eijffinger Posy

Klassieke behangprint Eijffinger

Pastel bloemenbehang Posy Eijffinger

Donkergroen bloemenbehang Posy

Posy behang Eijffinger

Bloemenbehang Eijffinger met kleur

Bloemenbehang Eijffinger

Eijffinger behang Posy collectie

Wil jij je laten inspireren door de andere behangcollecties van Eijffinger? We schreven al eerder een blog over Eijffinger Artifact behangcollectie en over de nieuwe Eijffinger behangcollectie OASIS.

Scroll naar top