Maak kennis met Floorify, de specialist in pvc klikvloeren!

Wellicht is het overbodig en ben je al lang bekend met de leverancier van deze praktische én prachtige vloeren! Maar voor het geval je ze nog niet kent, of het bedrijf beter wilt leren kennen… Wij introduceren je graag aan het Belgische bedrijf Floorify!

 

Maak kennis met Floorify

 

De specialist in pvc klikvloeren

In 2016 schudde een innovatief product de wereld van de vloeren door elkaar. Een op-en-top Belgisch merk dat het beste van twee werelden verenigt: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met ultiem gebruiksgemak. Inclusief extra schok-, vlek- én waterbestendigheid. Floorify werd geboren!

 

‘De vloer opnieuw uitvinden.’ Dat was de allerwildste droom van Floorifygrondleggers Marie Callens en Pieter Buyck. En het was ook precies wat ze deden. Marie: “We vonden het zo jammer dat je als bouwer of verbouwer telkens weer die keuze moest maken: of je ging voor een vloer die je heel mooi vond, maar die allesbehalve praktisch was. Of je koos voor een gebruiksvriendelijke vloer, maar dan moest je inleveren op het vlak van design. Wij wilden niet langer kiezen tussen een mooie of een makkelijke vloer. Wij wilden het gewoon allebei, in één fantastisch product.”

 

Maak kennis met Floorify

 

Samen werkten ze al een tijdlang voor een grote vloerenmultinational voordat ze in 2016 besloten om het nog beter, mooier en duurzamer te doen. Ze wilden de perfecte vloer bedenken en ontwerpen! En dat is ze gelukt, ze zetten zichzelf meteen op de kaart in Europa én erbuiten met hun combinatie van hoogstaande rigide pvcplanken en -tegels. Ze wonnen prijzen en al snel breidde de collectie uit. En inmiddels zijn er een heleboel Floorify innovaties bijgekomen. Van terrazzo, ceppo, visgraat of betonlook.. Marie en Pieter zijn overduidelijk zelf interieur fanaten dus de collectie blijft vernieuwen met vloeren die passen bij de interieurtrends van nu en 100% kidsproof zijn.

 

Pvc in de badkamer

 

Het designeroog van Marie gaat hand in hand met de technische kennis van Pieter. Zo ontwierpen ze de XL planken collectie die met hun twee meter de langste op de markt zijn. Op dit uitzonderlijke formaat komt het authentieke karakter van hout helemaal tot z’n recht. Pieter: “Ik kick op materialen en mogelijkheden. Dankzij de unieke rigide kern en het innovatieve productieproces lossen we met Floorify in één klap alle klassieke problemen van klikpvc en laminaat op. Dat is toch cool?”

 

Floorify is stil, warm, watervast én op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen. En doordat je hem niet aan de ondervloer hoeft te verlijmen, kan je je vloer – net als je meubels – meeverhuizen. Hoe duurzaam is dat?

 

pvc vloer in de woonkamer

 

Wil je de collectie in het echt zien en voelen? Floorify kiest haar verkooppunten heel bewust waar vakmensen al je vragen kunnen beantwoorden. Ook kun je makkelijk gratis staaltjes aanvragen via de website. Daar vind je trouwens ook handige installatievideo’s en tips & tricks!

 

betonlook vloer in de keuken
Scroll naar top