Interieuradvies in de regio Tilburg

Wij kunnen er geen genoeg van krijgen: binnenkijkers! Heel Nederland houdt er van; de interieurbladen staan er vol mee en ook op tv en online vind je heerlijke metamorfoses en binnenkijkers. Wij dragen graag ons steentje bij! Dat kan ook eigenlijk niet anders als je met zoveel getalenteerde interieurprofessionals werkt zoals wij bij Love Your Interior. Vorige week hebben we je een interieurontwerp van LYI Stylist Marly laten zien, zij is vooral actief met interieuradvies in de regio Tilburg. Deze week gaan we iets meer de regio in, ditmaal presenteren we een interieurontwerp van de hand van Marly in de mooie Noord-Brabantse plaats Riel.

Interieuradvies in de regio Tilburg

Deze woning is zo’n 10 jaar geleden helemaal nieuw gebouwd in een nieuwe woonwijk in Riel. Een prachtige, grote woning met fijne ruimtes en een grote tuin rondom.

De grote woonwens van de bewoners was dat ze meer sfeer in huis wilden, meer samenhang én kleur. Marly vertelt: “Voor deze woning heb ik een wandplan gemaakt, mooie kleuren op de muren en verschillende soorten behang toegepast. Alle wanden en de haard waren wit, met een donkere betonvloer en een witte keuken.”

Interieuradvies in de regio Tilburg

“In de keuken hing een akoestisch paneel wat we vervangen hebben voor houten latjes in verschillende afmetingen. Een leuke variatie op de bekende latjes. De haard hebben we rondom laten betegelen. Er is een nieuwe eethoek geplaatst bij de haard en in de keuken boven de eettafel zijn nieuwe lampen gehangen.”

Interieuradvies in de regio Tilburg

“Verder hebben we de bank voorzien van een bankje ertussen en van nieuwe kleurrijke kussens. Er zijn 2 nieuwe kastjes en een nieuw tv meubel gekomen en nieuwe accessoires met kleur die voor samenhang zorgen.” Woonmissie compleet!

Ook op zoek naar een interieuradvies in de regio Tilburg?

Wil jij ook een interieuradvies van Marly of wellicht in een andere regio? Neem een kijkje op deze pagina over ons persoonlijk interieuradvies door heel Nederland.

Fotografie door LIZETH LIGTVOET FOTOGRAFIE

Scroll naar top