E-book Kamerplanten in je Interieur
Rachelle Colman
Woonkamerontwerp, Slaapkamerontwerp, Badkamerontwerp, Kleuradvies, Indelingsadvies, Stylingsadvies
Modern, Industrieel, Scandinavisch, Botanisch, Basic
Noord-Brabant

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in de regio Breda? Love Your Interior Stylist Rachelle staat voor je klaar om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kleuren op de muur of een complete make-over, Rachelle helpt je graag met een passend en persoonlijk interieuradvies.

“Mijn naam is Rachelle en ik geloof in de kracht van een goed gesprek. Samen bespreken we jouw woonwensen en -ideeën, zodat ik een interieurplan kan creëren dat perfect bij jou past. Bij mijn interieuradvies staan functionaliteit, sfeer en een persoonlijke touch centraal”

Laat je verrassen door haar gebruik van kleur en materiaal, creatieve ideeën en goede sfeermakers. Ze gaat verder dan alleen het esthetische aspect en zorgt ervoor dat jouw interieur ook functioneel en praktisch is.

“Ik streef ernaar om jouw droominterieur te realiseren, waarin jij je thuis voelt en kunt genieten van een harmonieuze en inspirerende omgeving. Of je nu een specifieke ruimte wilt aanpakken of je hele woning wilt transformeren, met mijn expertise en passie voor interieuradvies help ik je graag op weg. Samen maken we van jouw huis een plek die volledig aansluit bij jouw stijl en persoonlijkheid.”

Interieuradvies regio Breda

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor professioneel interieuradvies in de regio Breda. Love Your Interior Stylist Rachelle staat voor je klaar om jouw droominterieur te realiseren. Laat je verrassen door haar creatieve ideeën en goede sfeermakers. Neem contact op en ontdek hoe zij jou kan helpen om van jouw huis een thuis te maken.

Huiswaarts.com

Contactformulier Rachelle

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Rachelle zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

Portfolio

Scroll naar top