Binnenkijken in de kleurrijke woning van LYI stylist Nienke

Wij vinden het altijd ontzettend leuk als we mogen binnenkijken bij onze LYI-stylisten. Vandaag mogen we binnenkijken in de prachtige, lichte en kleurrijke woning van LYI Stylist Nienke en haar gezin. Nienke verzorgt voor Love Your Interior de cursussen in de regio Brabant. Benieuwd hoe Nienke haar woning heeft ingericht? Kom gezellig binnenkijken!

Statement kleuren in de woning

Binnenkijken kleurrijke woning: details

Binnenkijken kleurrijke woning: zithoek

Binnenkijken kleurrijke woning

 Binnenkijken kleurrijke woning: accessoires

Het is niet voor iedereen weggelegd: statement kleuren in je interieur. Maar Nienke laat in haar woning zien dat het juist ontzettend mooi kan zijn! Er is best wel wat lef voor nodig om te gaan voor een felle kleur of juist meerdere kleuren te combineren. Het valt op en past niet binnen de smaak van iedereen. Maar, als je een statement kleur op de juiste manier combineert, hoeft het helemaal niet zo eng te zijn. Nienke laat dat in haar woning goed zien. Je ziet heel goed dat verschillende blauwtinten worden gebruikt, zonder een koele sfeer te geven aan de woning. Dat komt omdat Nienke het combineert met neutrale meubelen, een witte keuken en naturelle vloer. En ze voegt hier en daar koraalkleurige accenten toe voor een fijne, warme tint.

Binnenkijken kleurrijke woning: een fijne werkplek

Binnenkijken kleurrijke woning: thuiswerkplek

Binnenkijken kleurrijke woning: werkplek

Nienke werkt veel vanuit huis en daarom heeft ze voor zichzelf een fijne werkplek gecreëerd. Door een bureau te kiezen in dezelfde kleur als de wand, valt deze een stuk minder op. Ook heeft ze niet te veel spullen op haar bureau gezet, maar er staan wel enkele accessoires op die voor haar de finishing touch geven. Zo valt de werkplek in de woonkamer bijna niet op! Meer tips over het inrichten van je werkplek vind je hier.

Veel natuurlijk daglicht

Binnenkijken kleurrijke woning: keuken

In de keuken is een mooi contrast te zien tussen warme en koude kleuraccenten. Het mooie koele blauw gecombineerd met warme koraalroze accenten, een mooie warme houten vloer en natuurlijke accessoires. Ook is de keuken licht, omdat er veel natuurlijk daglicht naar binnen komt. Daardoor komen de koraalroze accenten in combinatie met het koele blauw ook zo goed naar voren. Wist je namelijk dat licht ontzettend veel effect kan hebben op een kleur? Lees daarover meer in dit artikel.

Zelf je woning omtoveren

Nienke verzorgt normaal gesproken de cursussen op locatie in de regio Brabant. Momenteel bieden wij deze cursus ook aan in online-vorm. Tijdens de 8-weekse online interieurstyling cursus leren we jou hoe jij je eigen interieurplan kunt maken, zodat je jouw woning ook kunt omtoveren tot je droomhuis. Tijdens deze cursus ga je onder andere een moodboard maken, leer je hoe je het beste kleur kunt toepassen en wat de werking is van kleur. Je maakt een indelingsplan en leert wat de beste indeling is voor je meubelen. Vervolgens maak je een lichtplan dat daarop aansluit. 

Daarnaast geven we je superveel tips en trucs hoe jij een fijn interieur kunt realiseren. Met het resultaat, een interierontwerp, kun jij vervolgens zelf aan de slag! Wil je graag meer weten over onze interieurcursussen? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op de cursuspagina.

Fotografie door Mirella te Marvel

Scroll naar top