Binnenkijken bij LYI stylist Nienke

Vandaag mogen we binnenkijken bij LYI stylist Nienke.

Nienke verzorgt de LYI cursussen in de regio Brabant en woont samen met haar gezin in een prachtige lichte woning in Helvoirt.

Heb je die leuke kan gezien die Nienke op haar bureau heeft staan die kan je hier shoppen >>
De kleuren die het schilderij heeft zie je mooi terugkomen in de rest van de zithoek. Dit creëert eenheid, rust en samenhang.
In de keuken is een mooi contrast te zien tussen warme en koude kleuraccenten. Het mooie koele blauw gecombineerd met warme koraalroze accenten, een mooie warme houten vloer en natuurlijke accessoires.

Op donderdagochtend 6 juni heeft Nienke ook weer een 3-weekse interieurstyling cursus gepland staan. Wil je nog graag mee doen? Meld je dan snel aan!

Tijdens deze interieur cursussen leren we jou hoe jij je eigen interieurplan kunt maken. Je gaat onder andere een moodboard maken, leert hoe je het beste kleur kunt toepassen en wat de werking is van kleur. Maakt een indelingsplan en leert wat de beste indeling is voor je meubelen en vervolgens maak je een daaroppassend lichtplan.

Naast dit alles word je voorzien van heel erg veel tips en trucs waar je rekening mee moet houden om een fijn interieur te realiseren en met dit plan kan je vervolgens zelf aan de slag gaan met de ruimte die je graag wilt aanpakken.

Wil je graag meer weten over onze interieurcursussen? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op de cursus pagina.

Fotografie door Mirella te Marveld

Scroll naar top