Binnenkijken bij LYI interieurstylist Stephanie

Binnenkijken bij LYI stylist Stephanie. We laten je graag kennis maken met onze LYI interieurstylisten. Dit keer gaan we langs bij LYI interieurstylist Stephanie. Met haar bedrijf My Interior for Days verzorgt Stephanie interieurontwerp en realisatie in de regio Noord-Holland. We nemen een kijkje bij haar binnen want we zijn natuurlijk heel erg benieuwd hoe Stephanie nou eigenlijk zelf woont!

Binnenkijken bij LYI stylist Stephanie

Facts

Stijl: Kleurrijk, gedurfd, stukje eclectisch en vooral ‘eigen’. 

Favoriete kleur: Warme tinten, vooral combinaties met roze. Ik zal nooit slechts 1 kleur gebruiken!

Favoriete design item: Mijn Ligne Roset Togo Fauteuil. Zo blij dat ik deze klassieker op de kop heb kunnen tikken! Ik heb ‘m opnieuw laten stofferen en staat nu te pronken in onze huiskamer.

Favoriete behang: Het Franse luxe behang van Élitis.

Favoriete plek in huis: De babykamer! De babykamer was eerst mijn kantoor maar toen we een dochter bleken te krijgen was het de perfecte meisjes babykamer.

Binnenkijken bij LYI stylist Stephanie

Vertel kort iets over jezelf

Mijn naam is Stephanie en ik woon samen met mijn man, dochter en hond in Purmerend. We wonen in een jaren ’60 rijtjeshuis en kozen hem jaren geleden uit omdat we alles konden slopen (hoe meer, hoe beter ha, ha!). We hebben het huis dus volledig kaal getrokken en de ruimtes opnieuw ingedeeld. Een groot voordeel is dat mijn man alles zelf doet en ik de ideeën voordraag. Ik grap weleens, als het af is, ga ik op Funda kijken! Zo fijn vind ik het om met interieur bezig te zijn, ik leef interieur.

Binnenkijken bij LYI stylist Stephanie

Wat doe je voor werk?

Ik werk als interieurontwerper en help om van jouw huis een persoonlijke plek te maken, een plek waar jij tot rust komt, het gezellig is en iedereen zich welkom voelt. Een huis met een ziel. Interieuradvies op maat dus, van kleuradvies tot een compleet interieurontwerp! 

Hoe ben je gestart?

Ik heb een opleiding gedaan om werkzaam te kunnen zijn in de bloemenbranche, mijn grootste passie. Ik werk al jarenlang met bloemen, veel in de evenementenbranche, bruidsboeketten etc. Ik houd ontzettend van de diepe kleurcontrasten, de structuren van bloemen. Maar helaas word ik steeds een beetje meer allergisch voor het stuifmeel van bloemen en dus ga ik afscheid nemen van de bloemenbranche. Maar dankzij mijn werk met bloemen ben ik in aanraking gekomen met de mooiste interieurs en zo is mijn liefde voor het interieurvak ontwikkeld. Op een gegeven moment heb ik de stap gemaakt om als zelfstandig interieurontwerper aan de slag te gaan met mijn bedrijf My Interior for Days.

Binnenkijken bij LYI stylist Stephanie

Wat vind je het leukste om te doen?

Het creëren van een palet, een moodboard maken dat aan alle kanten klopt. De kleuren, materialen en ook meubels bij elkaar zoeken. Het zetten van de mood zeg maar, bijna net zoals het samenstellen van een boeket!

Heb je nog dromen voor de toekomst?

Het verbouwen van een jaren 70 bungalow staat hoog op mijn wensenlijstje. 

Wil je meer weten over Stephanie en haar werk? Neem contact op via haar persoonlijke pagina of neem een kijkje op haar website My Interior for Days.

Scroll naar top