Bezoek aan Cosentino City met BYIB PRO cursisten

Als je gaat werken als interieurprofessional is het, naast het maken van een mooi ontwerp en je kunnen verdiepen in wat je opdrachtgever wilt, heel belangrijk dat je op de hoogte bent van de verschillende producten en noviteiten die er op de markt verkrijgbaar zijn. Daarom gaan wij regelmatig met onze (oud) PRO cursisten (van Build Your Interior Business) op bezoek bij verschillende toonaangevende bedrijven. Bedrijven waarmee je als interieurprofessional kunt samenwerken, zodat je je werk nog beter kunt uitvoeren. Onlangs waren we bij Cosentino City in Amsterdam en we vertellen graag meer over dit bedrijfsbezoek.

Op bedrijfsbezoek bij Cosentino City

Onlangs waren we met een grote groep (oud) PRO cursisten op bezoek bij Cosentino City in Amsterdam. We kregen een rondleiding door de prachtige showroom, uitleg over alle producten, een trendpresentatie en een online rondleiding door de fabriek in Spanje. Een enorm inspirerend programma dat vol enthousiasme aan ons gepresenteerd werd.

Cosentino Group is een wereldwijd Spaans familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve oppervlakken produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur. Het bedrijf werkt samen met zijn klanten en partners om oplossingen te bieden die design en waarde bieden en het leven van veel mensen inspireert.

Deze doelstelling is mogelijk dankzij baanbrekende en toonaangevende merken in hun respectievelijke segmenten, zoals Silestone®, Dekton® en Sensa® by Cosentino. Technologisch geavanceerde oppervlakken die het mogelijk maken unieke omgevingen en ontwerpen te creëren voor thuis en openbare ruimtes. Laat je hieronder inspireren.

bezoek aan cosentino city amsterdam

bezoek aan cosentino city amsterdam

bezoek aan cosentino city amsterdam

bezoek aan cosentino city amsterdam

bezoek aan cosentino city amsterdam

bezoek aan cosentino city amsterdam

Je dromen najagen

Droom jij er ook al jaren van om aan de slag te gaan als interieurprofessional? Wacht dan niet langer en ga ervoor! Misschien is de PRO Interieurstyling opleiding van Build Your Interior Business dan ook wel iets voor jou! Je leert tijdens deze opleiding alles over het vak interieurstyling van een professional die al jarenlang dit vak beoefent. Ook als ondernemer, namelijk Mignon van de Bunt. En deze kennis breng je direct in de praktijk. Je krijgt 6 maanden intensieve coaching en begeleiding om naderhand zelfverzekerd aan de slag te gaan als interieurstylist. En je profiteert dus ook van te gekke, inspirerende bedrijfsbezoeken, zoals een bezoek aan Cosentino City, zodat je meteen aan je netwerk van partners kunt werken. Win-win! Ontdek alles over de PRO Interieurstyling opleiding.

Scroll naar top