Annemarie Leunis - de Jong
Annemarie Leunis - de Jong
Woonkamerontwerp, Keukenontwerp, Slaapkamerontwerp, Kinderkamerontwerp, Badkamerontwerp, Kleuradvies, Indelingsadvies, Stylingsadvies, Maatwerk Ontwerp, Zakelijke ruimtes
Modern, Vintage, Bohemien, Scandinavisch, Basic, Tijdloos, Kleurrijk
Gelderland

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in de regio Gelderland? Love Your Interior Stylist Annemarie staat voor je klaar om jouw woonwensen werkelijkheid te maken, het persoonlijke contact met jou als klant is voor haar de basis. Of het nu gaat om een complete (her)inrichting of kleine aanpassingen, Annemarie zet zich volledig in om een interieur te creëren waarin jij je thuis voelt.

“Mijn naam is Annemarie en als interieurontwerper -en stylist vind ik het belangrijk om van jouw huis een plek te maken die helemaal aansluit bij jou als persoon, jouw wensen en jouw stijl. Voor mij begint elk project dan ook met een goed gesprek. Hierbij neem ik uitgebreid de tijd om je te leren kennen en te luisteren naar jouw wensen en ideeën. Gedurende het hele proces kun je van mij verwachten dat ik je op de hoogte houd, erbij betrek en zo ervoor zorg dat het eindresultaat helemaal passend is.”

Bij het ontwerpen streeft zij naar een tijdloos interieur. Een interieur dat jarenlang meegaat. “Ik zoek die meubels, accessoires, materialen en kleuren bij elkaar die perfect samen komen. Dit alles passend binnen jouw budget. ‘Mooi hoeft niet duur te zijn!’. En zijn er meubels of accessoires die je wilt behouden? Ik geef ze de juiste plek in het geheel, in jouw nieuwe interieur.”

“Door kleuren, materialen en meubels zorgvuldig op elkaar af te stemmen, zorg ik voor een geheel waar je lang van kunt genieten. Een goed ontwerp moet rust en comfort bieden, en ik zorg ervoor dat dat gebeurt.”

Laat je verrassen door haar creatieve ideeën en goede sfeermakers. Neem contact op met Annemarie en ontdek hoe zij jou kan helpen om van jouw huis een thuis te maken.

Interieuradvies regio Gelderland

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor professioneel interieuradvies in de regio Gelderland. Love Your Interior Stylist Annemarie staat voor je klaar om jouw droominterieur te realiseren.

Contactformulier Annemarie

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Annemarie zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

Portfolio

Scroll naar top