Nieuw: kinderkamer behang Mini Me van Eijffinger

Er is niets zo leuk als het inrichten van kinderkamers. Meubels uitzoeken, accessoires kiezen en bepalen wat er op de muren komt. Eijffinger maakt de keuze voor wanddecoratie gemakkelijk met hun gloednieuwe Mini Me behangcollectie. Het kinderkamer behang uit deze collectie zal niet alleen je kids heel blij maken, maar ook als ouders is de collectie een plaatje. We laten je graag meer zien van de Mini Me behangcollectie van Eijffinger.

Minimalistisch kinderkamer behang

Mini Me is een minimalistische kindercollectie behang. Een eigenwijze collectie met vintage invloeden, waarin een grote rol voor beestjes en feestjes is weggelegd. Ook trends van het moment zoals jungle, regenbogen en unicorns ontbreken niet. Er zijn bovendien twee bijzondere ‘specials’ toegevoegd: krijtbord behang met een subtiel streepje in eigentijdse kleuren en glow-in-the-darkbehang met maantjes. De dessins overstemmen niet en bieden een rustige achtergrond voor meubels en accessoires, waardoor de kinderkamer een harmonieus geheel vormt.

Er was eens…Mini Me van Eijffinger

Een collectie waarin vrolijke dromen tot leven komen. Schattige diertjes spelen tikkertje in het bos, walvissen en octopussen stoeien in de golven. Kijk, daar dartelt een eenhoorn tussen de bloemen, in de verte beleven de geknipte silhouetten van wilde beesten hun eigen avonturen. Laat je inspireren door de palmbomen, regenbogen en gestrooide figuurtjes. Teken naar hartenlust op het gestreepte krijtbord behang en kies uit de verrassende kleuren. Geniet van de maantjes, die in het donker oplichten boven je bed. Kleurrijke confetti dwarrelt over de muren.

Mini Me is een collectie vol lichte en ingetogen tinten, van zand, kiezel en zeegroen tot eigentijds oker, zacht roze en blauw, met een speels accent in eigenwijze felle kleuren. Laat je fantasie de vrije loop. Mini Me brengt een vrolijke sprankeling in de wereld van groot en klein.

kinderkamer behang Eijffinger

kinderkamer behang Eijffinger

kinderkamer behang Eijffinger

kinderkamer behang Eijffinger

Ontdek de volledige Mini Me collectie voor jouw kinderkamer op de website van Eijffinger.

Scroll naar top