Binnenkijken in de prachtige schuurwoning van cursist Jolien

Wij worden blij van binnenkijkers! En we vinden het ook ontzettend leuk als we mogen buurten bij onze oud-cursisten. Vandaag mogen we binnenkijken in de prachtige schuurwoning bij oud-cursist Jolien. Jolien woont samen met haar gezin heerlijk buitenaf in het plaatsje Aalten in de Achterhoek. Ze kregen de unieke kans om zelf deze schuurwoning te gaan bouwen met prachtig uitzicht over de weilanden en de natuur. Kijk je mee?

Een schuurwoning bouwen

 

Binnenkijken schuurwoning

Binnenkijken schuurwoning

Jolien kreeg de unieke kans om een schuurwoning van begin tot eind te bouwen. Niet alleen over de buitenkant is nagedacht, maar ook vanbinnen wist ze de schuurwoning om te toveren tot een prachtige woning. De houten balken die overal in het huis terugkomen passen echt bij de schuurwoning. Alsof deze al heel wat jaren oud is. Dit zorgt dan ook voor de landelijke twist in het interieur. Dit wordt gecombineerd met een industriële woonstijl.

Binnenkijken in de schuurwoning: landelijke keuken

 

Binnenkijken schuurwoning

Binnenkijken schuurwoning: landelijke keuken

De landelijke keuken matcht prachtig bij de stoere houten gebinten. In de keuken van de schuurwoning koos Jolien om een andere vloer te leggen dan in de rest van de ruimte. Vinden wij altijd een mooie twist. Op deze manier houd je namelijk een mooi contrast tussen warme en koude materialen en blijft het geheel in balans.

Donkere kozijnen

 

Binnenkijken schuurwoning

Binnenkijken schuurwoning

Er komt ontzettend veel licht de woning binnen. In zo’n mooi licht huis is het een hele mooie keuze om voor donkere kozijnen te kiezen. Dit geeft een industriële uitstraling aan je interieur. Door de donkere kozijnen te combineren met donkere houten lamellen, wordt dit effect alleen maar meer versterkt. En zien jullie die tipi tent in de hoek? Altijd leuk voor de kids om in te spelen!

Eyecatchers en accessoires in de schuurwoning

 

Binnenkijken schuurwoning: eettafel

Jolien koos ervoor om met verlichting een ware eyecatcher te creëren in de woning. Supertof! Let wel, overdaad schaad. Als je wilt dat een bepaalde lamp eruit springt, laat die dan ook echt tot zijn recht komen door de ruimte eromheen rustig te houden. Ook leuk in je interieur: op tafel allerlei mooie accessoires combineren op een dienblad of, zoals hier, een mooie gedroogde tak van Dille. Een dienblad staat niet alleen mooi op tafel, maar is ook nog handig even weg te zetten als je de ruimte op tafel nodig hebt.

Binnenkijken schuurwoning: accessoires

Zelf zeggen wij altijd: een interieur heeft echt niet veel accessoires nodig. Een mooie eyecatcher die met zorg is uitgezocht zegt namelijk zoveel meer! Denk bijvoorbeeld aan een souvenir van een vakantie, persoonlijke foto’s of deze mooie pot met een gedroogde Dille tak erin. Less is more.

Binnenkijken schuurwoning: boodschappenmandjes
Wat we ook zo ontzettend leuk vinden in de woning van Jolien: deze boodschappenkarretjes. Ze zijn niet alleen leuk voor de kinderen om mee te spelen, maar ook erg tof om een mooie plant in te zetten!

Aandacht voor de kids

 

Binnenkijken schuurwoning: speelhoek

Binnenkijken schuurwoning: speelhoek

Ook aan ruimte voor de kids is gedacht. Ze hebben een eigen speelhoekje gekregen. En hier droomt natuurlijk ieder kind van: een eigen schommel in de woonkamer! Tip: zijn je kinderen er te groot voor geworden? Dan hang je er gewoon een lekkere hangstoel voor jezelf 😉

Binnenkijken schuurwoning

Supercute voor de liefste knuffeltjes deze Picknickmand.

Interieurcursus volgen

Wat een heerlijk huis is het geworden. Bedankt dat we mochten binnenkijken in jouw schuurwoning, Jolien!

Wil je ook zelf aan de slag met je interieur? Volg dan, net als Jolien, de cursus ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen Interieurplan’. Leer in 8 weken online hoe jij jouw eigen interieurplan kunt maken. Daarna weet jij precies hoe jouw nieuwe interieur eruit komt te zien en kun je jouw droominrichting creëren. Op deze pagina vind je meer informatie over deze online interieurstyling cursus.

Fotografie binnenkijker door Mirella: www.mirel-fotografie.nl

Scroll naar top