Binnenkijken in de prachtige schuurwoning van cursist Jolien

Vandaag mogen we binnenkijken in de prachtige schuurwoning bij ‘oud’ cursist Jolien.

Jolien woont samen met haar gezin heerlijk buitenaf in het plaatsje Aalten in de Achterhoek.

Ze kregen de unieke kans om zelf deze schuurwoning te gaan bouwen met prachtig uitzicht over de weilanden en de natuur.

 

Met verlichting kan je een ware erecatcher creëren in je woning. Let wel, overdaad schaad! Als je wilt dat een bepaalde lamp eruit springt laat die dan ook echt tot zijn recht komen door de ruimte eromheen rustig te houden.

 

De landelijke keuken matcht prachtig bij de stoere houten gebinten. In de keuken siervoor gekozen om een andere vloer te leggen dan in de rest van de ruimte. Op deze manier houd je een mooi contrast tussen warme en koude materialen en blijft het geheel in balans.

 

Deze boodschappenkarretjes zijn niet alleen leuk voor de kinderen om mee te spelen maar ze zijn ook erg tof om een mooie plant in te zetten!

 

In zo’n mooi licht huis is het een hele mooie keuze om voor donkere kozijnen te kiezen, dit geeft een industriële uitstraling aan je interieur. Het gebruik van de donkere houten lamellen verstrekt dit effect. Altijd leuk voor de kids een tipi tent om in te spelen!

 

Verzamel een aantal mooie accessoires op een dienblad of zoals hier een mooie gedroogde tak van Dille. Het staat niet alleen mooi op tafel maar is ook nog handig even weg te zetten als je de ruimte op tafel nodig hebt.

 

Een interieur heeft echt niet veel accessoires nodig, een mooie eyecatcher die met zorg is uitgezocht niet zoveel meer! Zoals deze mooie pot met een gedroogde Dille tak erin.

 

Hier droomt natuurlijk ieder kind van! een eigen schommel in de woonkamer! En zijn je kinderen er te groot voor geworden? Dan hang je er een lekkere hangstoel neer 😉
Supercute voor de liefste knuffeltjes deze Picknickmand.

 

Wat een heerlijk huis is het geworden!

Wil je nou ook aan de slag met je interieur? Volg dan ook net als Jolien de cursus ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen Interieurplan’ en leer ook in 4 weken tijd hoe jij jouw eigen interieurplan kunt maken. Op deze pagina vind je meer uitleg over deze cursus en de datums wanneer er cursussen weer cursussen zijn.

Fotografie binnenkijker door Mirella: www.mirel-fotografie.nl

Scroll naar top