Binnenkijken bij LYI interieurstylist Marly

We willen we je graag kennis laten maken met de LYI interieurstylisten. We gaan daarom dit keer binnenkijken bij LYI interieurstylist Marly. Met haar bedrijf Studio Wink verzorgt Marly interieuradvies, – ontwerp en -styling. We nemen een kijkje bij haar binnen want we zijn natuurlijk heel erg benieuwd hoe Marly nou zelf woont?!

LYI Stylist Marly

Facts

Stijl: Absoluut eclectisch.
Favoriete kleur: Burgundy
Favoriete design items: Een specifiek item heb ik niet.
Favoriete behang: Heb ik zeker, thuis heb ik wel vier soorten gebruikt! Vooral de geweven Natural Wallcovers van Arte zijn favoriet. Maar ook bij Eijffinger shop ik graag.
Favoriete plek in huis: Op de bank! In ons geval een echte eye-catcher – de Massimo bank van Table du Sud.

.    Binnenkijken bij LYI interieurstylist Marly

Binnenkijken bij LYI interieurstylist Marly

Vertel kort iets over jezelf

Mijn naam is Marly en ik woon samen met mijn vriend en onze twee dochters van 9 en 11 jaar in het gezellige Brabantse Riel. Inmiddels wonen we alweer 13 jaar in ons huidige huis. Toen we hier introkken was het een al bestaand huis en een enorme verbouwing was niet nodig. Wel hebben we zo’n 7 jaar geleden een stuk uitgebouwd en een muur uitgebroken zodat we een open keuken met eiland konden creëren. Op deze manier had ik, toen onze dochters nog jonger waren, meer zicht en contact met ze. Nu is het nog steeds een zeer gezellige verbetering. We hebben toen ook een speelkamer aangebouwd. Een heerlijke plek waar zij lekker kunnen spelen en chillen.Toen we net in ons huis trokken was alles heel landelijk met een donkere tegelvloer. Na de verbouwing heb ik alles heel rustig en wit gelaten. Nu komt er steeds meer kleur en structuur in huis. Door dus verschillende behangetjes maar ook gordijnen met een print en kleur in accessoires maar vooral de Eyecatcher van een bank!Binnenkijken bij LYI interieurstylist MarlyWat doe je precies voor werk?


Ik ben interieurontwerper en vanuit mijn bedrijf Studio Wink geef ik interieur- en stylingadvies en maak interieurontwerpen. Bij een indeling maak ik graag gebruik van maatwerk maar bedenk dus ook welke kleuren, wat voor behang, welke meubels etc daarbij passen. Eigenlijk alles er op en eraan, dus ik verzorg het totaalplan voor een interieur.

 

Hoe ben je gestart?

Voordat ik voor mezelf begon te ondernemen heb ik gewerkt op een makelaarskantoor. Op een gegeven moment wilde ik graag iets meer creativiteit in mijn werkzaamheden. Om mij heen hoorde ik vaak de opmerking ‘Ga iets met interieur doen!’, wat inderdaad een passie van mij is. Ik ben destijds op zoek gegaan naar een goede opleiding en vanaf het moment dat ik met de opleiding startte wist ik dat dit het was. Ik heb meteen mijn baan opgezegd en ben direct begonnen als interieurontwerper. Dit is het helemaal voor mij!

Wat vind je het leukste om te doen?

Een materialen plan samenstellen. Dus de kleuren uitzoeken en stalen aanvragen van mooie materialen om zo een mooi en samenhangend beeld te creëren. Ik werk daarvoor graag samen met DecoLegno maar kijk ook regionaal wat er te krijgen is. Op het gebied van vloeren bijvoorbeeld en meubels. Dat is ook handig voor de klant die in mijn geval vaak uit de buurt komen. Zij kunnen dan makkelijk eens langsgaan om bijvoorbeeld te gaan proefzitten of een stof te voelen. Op deze manier zijn al veel fijne samenwerkingen in de buurt ontstaan.

Verder vind ik het heel tof als ik van mijn klanten hoor dat hun woonwens o.a het aanbrengen van kleur is. Ook vind ik het prettig om met structuren te werken, bijvoorbeeld door middel van een mooi behang. Op deze manier creëer je gelaagdheid en dat maakt een interieur net iets spannender en interessanter.

Heb je nog dromen voor de toekomst?

Mijn toekomstdroom is een eigen studio openen. Ik werk nu vanaf huis en dat gaat tot op heden prima maar.. inmiddels heb ik zoveel materialen, zoveel stalen verzameld dat een eigen studio hiermee al aardig gevuld kan worden! Het lijkt me heerlijk om zo’n ruimte in te delen en daar vervolgens klanten te kunnen ontvangen. Alles bij de hand, heerlijk!

Een andere wens is dat ik nog meer mijn eigen handtekening ontwikkel, dat mensen echt naar jou komen om je signatuur. Dat gebeurt natuurlijk al want mensen zien van te voren al mijn portfolio online maar ik zou dat voor mezelf nog duidelijker willen vormgeven, uitwerken.

Wil je meer weten over Marly en haar werk? Neem contact op via haar persoonlijke pagina  of neem een kijkje op haar website Studio Wink.

Vind je het leuk om bij de LYI interieurstylisten binnen te kijken? Houd onze website dan in de gaten want er komen nog meer leuke binnenkijkers aan!

Fotografie> Love Your Interior/ Natalie van Maaren

Scroll naar top