Binnenkijken bij LYI Cursist Evelien

Wij worden ontzettend blij van binnenkijken bij onze LYI cursisten. Vandaag mogen we binnenkijken in de moderne en Scandinavische nieuwbouwwoning van oud-cursist Evelien. Evelien volgde de LYI interieurstyling cursus “Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan”, destijds op locatie, maar inmiddels geven we deze cursus ook online. Ben je benieuwd hoe Evelien haar nieuwbouwwoning heeft ingericht? Kom gezellig binnenkijken!

interieur moderne nieuwbouwwoning

Interieurplan moderne nieuwbouwwoning maken

“Mijn naam is Evelien, ik ben 35 jaar en ondertussen al ruim 12 jaar samen – en bijna 1 jaar getrouwd – met Elmer. Samen hebben wij een zoon Hidde (5) en een dochter Wies (2) die ervoor zorgen dat we ons niet gaan vervelen. Sinds mei 2017 wonen we in onze nieuwbouwwoning in Elst (Gelderland). We waren al eens eerder in een nieuwbouwwoning getrokken, maar om er dit keer nog beter voorbereid aan te beginnen, leek het me leuk om de interieurcursus op locatie bij Love Your Interior te volgen. Het was heel leuk om tijdens de cursus samen met Mignon stap voor stap toe te werken naar mijn eigen interieurplan. En dat terwijl Mignon ons heerlijke brownies en blondies voorschotelde voor wat extra energie tijdens deze intense klus.”

Slaapkamer: moderne nieuwbouwwoning

Interieur inrichten op gevoel

“Met interieur bezig zijn heb ik altijd al leuk gevonden. Veel dingen doe ik op gevoel. Maar waar ik voorheen nooit over had nagedacht, was een lichtplan en dat was al de eerste winst van de cursus. Licht op drie hoogtes aanbrengen was voor mij namelijk helemaal nieuw. Net als rekening houden met de windrichting waar vandaan de zon in je woning binnenkomt. Wat toch gelijk belangrijke aspecten zijn om ook de juiste sfeer te creëren.”

keuken: moderne nieuwbouwwoning

Ons moderne interieur is continu in beweging

“Wat ik merk is dat ons huis zelfs 4 jaar later nog steeds groeit. Soms wil ik alles het liefst in één keer naar mijn zin hebben en andere momenten kan ik er juist van genieten dat het steeds mooier en gezelliger wordt. Als ik mijn stijl moet omschrijven zou ik zeggen modern, met Scandinavische invloeden. Dit zorgt ervoor dat het een warm geheel wordt. Maar een toef kleur – en zeker roze – is onmisbaar.”

accessoires: moderne nieuwbouwwoning

“Ik houd van rust in huis en geen overdaad aan accessoires. Af en toe vind ik de muren nog te wit in de woonkamer, dus het kan zijn dat daar nog eens verandering in komt… Maar als ik thuis kom na vakantie, word ik me weer bewust van de rust in onze nieuwbouwwoning zodra ik binnen stap. En hoe fijn dat aanvoelt. Dus, of die muurkleur er echt gaat komen…”

woonkamer: moderne nieuwbouwwoning

Neutrale basis in de woonkamer en keuken

“In de woonkamer en keuken heb ik gekozen voor een neutrale basis. Een witte matte keuken en een neutrale gietvloer. De muren zijn heel lichtgrijs. Af en toe kan ik snel uitgekeken raken op accessoires en wil ik het weer over een andere boeg gooien. Deze lichte basis geeft mij die mogelijkheid.”

Eethoek: moderne nieuwbouwwoning

Eettafel: moderne nieuwbouwwoning

“De eettafelbank loopt over in een speeltafel voor de kinderen. Er staat ook een lange eettafel van 3 meter. Dit is echt één van mijn favoriete items uit het huis. Genoeg ruimte voor alle vriendjes en vriendinnetjes of uit te pakken met etentjes. Als tegenhanger vind ik het ook leuk om de oude Franse kast, die we samen kochten bij een brocante zaak (in eerste instantie als kledingkast in ons eerste koophuis), in ons verder moderne interieur te betrekken. Hier zit ondertussen een hele lading speelgoed in en ‘s avonds gooien we die deuren dan ook lekker dicht.”

kinderkamer: moderne nieuwbouwwoning

kinderkamer: moderne nieuwbouwwoning

Rustige kinderkamers

“Ook in de kinderkamers houd ik van rust. Bij mij krijgen ze geen Paw Patrol of Dora als behang (hooguit als pyjama om de kinderen tegemoet te komen 😉). Ze zijn nog jong, dus ik kan de kinderkamers nu zelf nog inrichten naar mijn eigen smaak en daar maak ik dan ook gretig gebruik van. Wies ligt sinds kort in een peuterbed en de commode moet het huis eens gaan verlaten, dus dat betekent dat haar kamer binnenkort aan de beurt is om alles weer een beetje in balans te brengen.”

“Nieuwe projecten en wensen? Die zijn er bij ons altijd. De zolder is nog één grote ruimte dus die staat nog op het wensenlijstje. Ook wil ik graag nog een mooie kledingkast op maat in onze eigen slaapkamer. En tussendoor krijg ik dan weer de kriebels om andere hoekjes te veranderen of ergens een ander behangetje tegenaan te plakken.”

Bedankt voor deze leuke binnenkijker in jouw moderne nieuwbouwwoning, Evelien! Wil je de veranderingen in het interieur van Evelien en haar gezin blijven volgen? Op haar Instagram @evelienevelienevelien geeft ze deze veranderingen graag een plekje.

Jouw binnenkijker opsturen

Heb jij ook één van onze cursussen gevolgd en vind je het leuk om jouw binnenkijker met ons te delen? Stuur dan even een mailtje naar info@loveyourinterior.nl en wie weet kijken we binnenkort bij jou binnen.

Scroll naar top