Handige interieurtips en heel veel interieurinspiratie zijn onderweg naar je mailbox!​

Superleuk dat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief. Regelmatig zullen we handige tips over (het inrichten van jouw) interieur, de laatste trends en ontwikkelingen in de markt en rondom onze cursussen, noviteiten bij toonaangevende merken en heel veel interieurinspiratie met je delen. Allemaal met de missie om jou te inspireren je woondromen waar te maken en een interieur te creëren waar je van houdt!

Ken jij onze online interieurcursus al?

Wellicht heb je al gemerkt dat bij een interieur inrichten wat meer komt kijken. De juiste afmetingen, kleuren, materialen, de totale sfeer en dan ook nog de juiste meubelen kiezen. 

Maar hulp is onderweg! Tijdens de 8-weekse online interieurstyling cursus ga je namelijk alles leren om een goed interieurplan te maken en jouw woondroom werkelijkheid te laten worden. 

Klinkt dit als precies wat je zoekt? Kijk dan snel of onze online interieurcursus iets voor jou is en meld je direct aan!

Opzoek naar interieuradvies?

Ben je nu niet zo’n do-it-yourself’er, maar zou je wel graag verandering in je interieur willen! Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Naast de online cursus biedt Love Your Interior ook interieuradvies op maat. Hierbij gaat een van onze LYI stylisten met jou in gesprek, om vervolgens tot een persoonlijk en passend interieurplan te komen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze interieuradvies pagina lees je er alles over!

Scroll naar top