Kliedermuis: maak kennis met creatieve duizendpoot Evelien Veldhuizen

Als jullie ons de afgelopen weken een beetje gevolgd hebben, dan weten jullie dat we Love Your Interior TV gelanceerd hebben. Vorige week namen we jullie in de allereerste aflevering mee in de babykamer make-over van Jannick en Jose, die prachtig is geworden, maar de echte eyecatcher in de babykamer was toch wel de muurschildering van Evelien. Vandaag maken we verder kennis met Evelien.

Love Your Interior TV

Ontmoet Evelien en Kliedermuis

Evelien Veldhuizen, beter bekend als de Kliedermuis, is dit jaar officieel begonnen met haar bedrijf Kliedermuis. De naam Kliedermuis is ontstaan door haar achternaam Veldhuizen, wat afgekort werd tot Veldmuis. Al haar creatieve uitspattingen en geklieder hebben geleid tot deze unieke bedrijfsnaam.

Evelien maakt bijvoorbeeld muurschilderingen en muurtekeningen, met een speciale voorkeur voor babykamers. De make-over van Jannick en Jose was voor haar een leuke uitdaging. Met behulp van moodboards geeft ze elk ontwerp een eigen twist, waarna het direct op de muur wordt aangebracht. Voor haar kunstwerken gebruikt Evelien vaak de verf van Vestingh. “Het zijn mooie, diepe intense kleuren die altijd zorgen voor een prachtig eindresultaat,” aldus Evelien. Het prachtige resultaat zie je in de tweede aflevering van Love Your Interior TV.

Kliedermuis - Evelien Veldhuizen

Slogan van Kliedermuis

De slogan van Kliedermuis luidt: “De Kliedermuis kliedert er lekker op los. Niet dat ze er een zooitje van maakt natuurlijk, maar met haar professionele creativiteit kliedert zij bijvoorbeeld jouw kale muren om in een originele eyecatcher.”

Love Your Interior TV

Jouw visie, haar creativiteit

Of je nu al een idee hebt of nog inspiratie zoekt, Evelien denkt graag met je mee. Jouw wensen gecombineerd met haar creativiteit, perfectionisme en passie resulteren in een persoonlijke en unieke eyecatcher op jouw muur. Niets is te gek voor de Kliedermuis. Ze bedenkt iets moois voor elke ruimte in huis, zelfs voor buitenmuren. Ook bedrijven kunnen rekenen op haar creatieve touch. Denk aan de kantine, ontvangstruimte of vergaderzaal. Evelien maakt van elke werkplek een creatieve en inspirerende omgeving.

Kliedermuis in jouw huis? 

Evelien en haar bedrijf Kliedermuis brengen kleur en creativiteit in elke ruimte. Of het nu gaat om een babykamer, woonkamer of bedrijfsruimte, de Kliedermuis maakt er altijd een unieke eyecatcher van. Ben je benieuwd wat ze voor jouw muren kan betekenen? Neem contact op en laat je inspireren door Eveliens creativiteit en passie.

Love Your Interior TV

Tenslotte, wil je weten hoe je zelf bijvoorbeeld een babykamer make-over kunt doen? We hebben alle stappen uitgebreid in ons blog beschreven. Je leest het hier. En kijk zeker even alle afleveringen terug op Love Your Interior TV.

Love Your Interior TV

Scroll naar top