Make-over Babykamer: Het resultaat!

Make-over babykamer

Vorige week maakten we tijdens de eerste aflevering van Love Your Interior TV kennis met Janeck en Jose, voor wie wij de make-over van hun allereerste babykamer mochten verzorgen. 

We lieten je zien dat de basis voor elke ruimte een goed ontworpen interieurplan is. Ook schreven we een handig stappenplan voor je, zodat jij dit zelf ook thuis kunt toepassen.

In aflevering 2 nemen we je mee naar het kleurrijke eindresultaat van de make-over van de babykamer! Hoe dat eruit ziet zie je natuurlijk op Love Your Interior TV, maar we geven je ook graag een kijkje hieronder! 

Babykamer make-over

Eyecatcher

De grootste eyecatcher in de ruimte is de prachtige muurschildering ontworpen en gemaakt door Evelien van Kliedermuis. Evelien is gespecialiseerd in het maken van muurschilderingen en tekeningen en heeft voor deze babykamer een prachtig berglandschap in verschillende geel en aardetinten ontworpen. 

Babykamer make-over

Vloercoating

Voor de vloer hebben we een keer iets totaal anders gedaan. In plaats van de vloer te leggen hebben we een coating aangebracht. Dat hebben we gedaan met LAB vloercoating. Dit is een dekkende coating die in alle kleuren verkrijgbaar is en heel makkelijk aan te brengen op allerlei soorten ondergronden. Het heeft een mooie matte uitstraling, waardoor het net een gietvloer lijkt. Ook is hij heel sterk en bijvoorbeeld makkelijk schoon te houden

De vloer hebben we een wat stoerdere uitstraling geven. Daarom hebben we gekozen voor een mooie groene kleur. Deze geeft ook een spannend contrast met de wanden.

Lab Paint Vloercoating

Afstyling

Tenslotte hebben we de ruimte afgestyled met mooie houten meubels en accessoires. De aardetinten komen terug in de dekbedovertrek en de accessoires en zorgen op deze manier voor een mooi geheel. 

Wat vind jij van de make-over van deze babykamer? 

Wil je ook zo’n een make-over van je babykamer? Neem een kijkje op deze pagina over ons persoonlijk interieuradvies door heel Nederland, of ga je bijvoorbeeld liever zelf aan de slag? Dan kan onze 8 weekse online interieurstyling cursus je daarbij helpen! 

babykamer make-over

 

Shopping lijst

De make-over van de babykamer werd mede mogelijk gemaakt door:
https://vestingh.nl
https://www.kliedermuis.nl
https://www.gordijnen.nl

Gebruikte kleuren LAB Paint:
Muurverf muurschildering: Masala Chai no. 31 Orange Barista no. 117 Rusty Rebel no. 129 LAB Paint | Mrs. Wool no. 108
Muurverf overige wanden: Asian Sunrise no. 978
Vloercoating: Moss no. 41
Houtlak Boekenrekje: Straw no. 209
Houtlak Commode en Ledikant: Mushroom no. 287

De leuke wandhaken hebben we geshopt bij: https://tedenfred.nl

De leren greepjes van de commode komen via Ikea en de overige accessoires zijn geshopt bij Babypark.

 

Scroll naar top