Annemieke Looijenstein
Kinderkamerontwerp, Zakelijke ruimtes
Landelijk, Industrieel, Vintage, Scandinavisch, Botanisch, Basic, Tijdloos
Limburg

Ben jij op zoek naar deskundig kinderkameradvies en styling waarbij het kind centraal staat? Maak kennis met Love Your Interior stylist Annemieke Looijenstein.

Annemieke is gespecialiseerd in interieuradvies en styling voor betoverende kinderkamers en ontwerp voor kinderopvang & onderwijs.

‘Elk ontwerp is uniek. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid jouw specifieke wensen en eisen. Mijn doel is om jouw visie tot leven te brengen. Op basis van jouw input stel ik een op maat gemaakte offerte en een gedetailleerd plan van aanpak op. Bij akkoord ga ik direct voor je aan de slag!’

Kinderkamer- & kinderopvang advies op maat

Met haar diepgaande kennis van de kinderopvang, onderwijs en integrale kindcentra kan ze perfect inspelen op jullie behoeften en een omgeving creëren waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en hun verbeelding kunnen laten spreken. Thuis, op de opvang én op school. Ze werkt nauw samen met zowel ouders, verzorgers, medewerkers als kinderen, omdat ze gelooft dat hun input van onschatbare waarde is. Duurzaamheid is een essentieel aspect van haar werk. Annemieke maakt bewuste keuzes en maakt waar mogelijk gebruik van duurzame materialen, producten en merken. Ook hecht ze veel waarde aan het hergebruiken van materialen en meubels die naadloos passen bij het nieuwe interieurontwerp.

Als jij dat wenst, kan ze niet alleen het ontwerp verzorgen, maar ook de volledige realisatie en styling op zich nemen. Samen gaat ze met jou de meest magische en inspirerende ruimte creëren die je je kunt voorstellen. Een ruimte waar kinderen kunnen ontdekken, leren, ontwikkelen en tot rust komen.

Kinderkameradvies en styling door Annemieke

Ben je op zoek naar een gepassioneerde professional die jou kan helpen bij het (her)inrichten van jouw kinderopvanglocatie of basisschool? Wil je dat het ontwerp van de kinderkamers perfect aansluit bij de belevingswereld van de kinderen en tegelijkertijd voldoet aan jouw hoge standaarden? Zoek dan niet verder! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te plannen voor een eerste kennismaking met Annemieke, dé expert in advies en styling van de kinderkamer, speelkamer, kinderopvang, basisonderwijs en kindcentra.

Meer weten over kleur in de kinderkamer? Annemiek schreef een inspirerend blog over de mogelijkheden van kleur toepassen in de kinderkamer.

LEF. interieur.nl

Contactformulier Annemieke

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Annemieke zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

 

Portfolio

Scroll naar top