Is jouw interieur al winterproof?

De wekker loopt af en je weet dat het tijd is om op te staan. Maar ooh.. wat ligt ons bed nog lekker warm en knus met die koude dagen. Het is tijd voor winterse interieurstyling! Met een paar kleine details maak jij van jou frisse zomer sfeer je huis helemaal winterproof!

boomstamtafel

De winkels liggen er al vol mee en waar het bij de een al kriebelt moet de ander er waarschijnlijk nog niets van weten. Ik heb het natuurlijk over de kerstversiering! In deze blog geef ik je een aantal tips om je woning gezellig en sfeervol te maken voor het nieuwe seizoen.

Afgelopen weekend gebeurde het, mijn woonkamer moest en zal een winter update krijgen. Dus trok ik mijn geliefde wollen plaid weer uit de kast. De boomstamtafel die al even stond te verstoffen op zolder kreeg eindelijk zijn wieltjes en ik ging op pad voor een leuk huis dennetje. You like it or you don’t! De ‘Auracaria Heterophylla’

 

huisdenSuper gezellig al die kerstversiering maar voor mij nog een beetje te vroeg. Maar dit boompje daar in tegen kon ik dus niet weerstaan. Net een mini kerstboom! Met een paar kleine hangers erin is het helemaal af!

 

Mirroronthewall

 

Maak het gezellig! Bundel een aantal mooie kandelaren bij elkaar. Mix en match je kussens eens met een paar diepe warme tinten. Maar wat dacht je van verschil maken in materialen? Een mooi vachtje, of misschien kies je toch liever voor een lekker grof gebreid plaid, pas hier en daar wat hout toe voor extra sfeer. Het zijn de details die het verschil maken voor je interieur.
blankets

 

Ik ben heel benieuwd? Is jouw huis al in kerstsfeer of vind je het nog te vroeg?

Laat het ons weten en stay tuned voor nog meer kerstinspiratie!