Veelgestelde vragen

Antwoorden op alle veelgestelde vragen vind je op deze pagina, zoals vragen over zoals cursusdata, lesmateriaal en prijzen.

Hoeveel deelnemers doen er mee met de cursus?

Dit verschilt per cursus. De groepen bestaan uit 8 tot maximaal 10 deelnemers per cursus. Meer cursisten laten we per groep niet toe omdat we het belangrijk vinden om  persoonlijke aandacht te kunnen geven.

Krijgen we een hand-out met de lesstof?

Jazeker, voor de 4 weekse cursus hebben we een cursusboek ontwikkeld en bij de andere cursussen krijg je een uitgebreide hand-out.

Moet je materialen aanschaffen voor de cursus?

Nee dat hoeft niet, je ontvangt van ons de benodigde materialen voor iedere cursus. Je bent natuurlijk altijd vrij eigen materialen mee te nemen. Let wel! Bij de digitale cursus moet je uiteraard je laptop meenemen en bij de Instagram cursus een telefoon met camerafunctie!

Wanneer en waar zijn de cursussen?

Op iedere cursuspagina vind je een link naar Eventbrite waar je ons actuele cursusaanbod vind en met alle locaties.

Hoe kan ik betalen?

Op iedere cursuspagina vind je een link naar de website van Eventbrite, hierop vind je het actuele cursusoverzicht en kan je je aanmelden en kan je veilig betalen via Ideal of Creditcard.

Ik heb me opgegeven maar ik wil annuleren?

Je kunt alleen schriftelijk annuleren per mail.

Wanneer je tot 7 dagen voor de startdatum van de cursus annuleert, bedragen de annuleringskosten € 50,-

Wanneer je binnen 6 dagen voor de startdatum van de cursus annuleert, bedragen de annuleringskosten 50% van het cursusgeld.

Wanneer je op de startdatum of na aanvang van de cursus annuleert, wordt er geen restitutie verleend.

Het is niet mogelijk je inschrijving om te zetten naar een cursus in een volgende cursusperiode. Het is wel mogelijk de inschrijving over te dragen aan derden.

Ik wil graag meedoen maar er is geen cursus in de buurt?

Laat het ons dan zeker even weten! Misschien kunnen we samen op een locatie bij jou in de buurt een nieuwe cursus plannen.

Is er ook een online versie van de cursus?

Die is er nog niet, maar de vraag krijgen we heel vaak en daarom zijn we hier op dit moment dan ook volop mee bezig om een online cursus te ontwikkelen.

vragender-mignon-72-dpi-12