Veelgestelde vragen

Vind je
antwoorden

Antwoorden op alle veelgestelde vragen vind je op deze pagina, staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@loveyourinterior.nl zodat we jouw vraag kunnen beantwoorden.

Dit verschilt per cursus. Bij de 'live' cursus Realiseer je woondroom maak je eigen intrieurplan bestaat de groep uit 6 tot maximaal 10 deelnemers per cursus. Meer cursisten laten we per groep niet toe omdat we het belangrijk vinden om persoonlijke aandacht te kunnen geven.

Jazeker, voor de cursus hebben we een heel mooi cursusboek ontwikkeld, bij de 'live' cursussen ontvang je hiervan een exemplaar. Bij de online cursussen ontvang je PDF's welke je kunt downloaden.

Voor de 'live' cursussen ontvang je van ons de benodigde materialen. Voor de online cursus word er per module uitgelegd welke materialen je eventueel nodig hebt.

Op de cursuspagina's vind je waar en wanneer een cursus van start gaat. 

Bij de 8-weekse online cursus kan je ieder moment instromen.

Op iedere cursuspagina vind je een link naar onze webshop om je aan te melden en kan je veilig betalen met Ideal of Creditcard.

De 'live' cursus kan je alleen schriftelijk annuleren per mail. Wanneer je tot 7 dagen voor de startdatum van de cursus annuleert, bedragen de annuleringskosten 25% van het cursusgeld. Wanneer je binnen 6 dagen voor de startdatum van de cursus annuleert, bedragen de annuleringskosten 50% van het cursusgeld. Wanneer je op de startdatum of na aanvang van de cursus annuleert, wordt er geen restitutie verleend.

Het is niet mogelijk je inschrijving om te zetten naar een cursus in een volgende cursusperiode. Het is wel mogelijk de inschrijving over te dragen aan derden.

De 8-weekse online cursus kan na aanschaf niet geannuleerd worden.

Laat het ons dan zeker even weten! Misschien kunnen we samen op een locatie bij jou in de buurt een nieuwe cursus plannen.

Of meld je aan voor onze 8-weekse online cursus zodat je kunt starten waar en wanneer je wilt.

Design won't save the world. But it domn sure makes it look good.

Klaar om jouw interieurplan te maken?

Scroll naar top