Veelgestelde vragen

Antwoorden op alle veelgestelde vragen vind je op deze pagina, zoals vragen over zoals cursusdata, lesmateriaal en prijzen.

Hoeveel deelnemers doen er mee met de cursus?

Dit verschilt per cursus. De groepen bestaan uit 6 tot maximaal 10 deelnemers per cursus. Meer cursisten laten we per groep niet toe omdat we het belangrijk vinden om  persoonlijke aandacht te kunnen geven.

Krijgen we een hand-out met de lesstof?

Jazeker, voor de cursus hebben we een heel mooi cursusboek ontwikkeld.

Moet je materialen aanschaffen voor de cursus?

Nee dat hoeft niet, je ontvangt van ons de benodigde materialen voor iedere cursus. Je bent natuurlijk altijd vrij eigen materialen mee te nemen.

Wanneer en waar zijn de cursussen?

Op iedere cursuspagina vind je een overzicht met ons actuele cursusaanbod en de locaties.

Daarnaast hebben we een handige kalender met alle cursussen die de komende periode plaatsvinden en een link om je aan te melden.

Hoe kan ik betalen?

Op iedere cursuspagina vind je een link om je aan te melden, vervolgens word je doorgestuurd naar Eventbrite, hier vind je alle informatie over de cursus en de locatie en kan je veilig betalen met Ideal of Creditcard.

Ik heb me opgegeven maar ik wil annuleren?

Je kunt alleen schriftelijk annuleren per mail.

Wanneer je tot 7 dagen voor de startdatum van de cursus annuleert, bedragen de annuleringskosten 25% van het cursusgeld.

Wanneer je binnen 6 dagen voor de startdatum van de cursus annuleert, bedragen de annuleringskosten 50% van het cursusgeld.

Wanneer je op de startdatum of na aanvang van de cursus annuleert, wordt er geen restitutie verleend.

Het is niet mogelijk je inschrijving om te zetten naar een cursus in een volgende cursusperiode. Het is wel mogelijk de inschrijving over te dragen aan derden.

Ik wil graag meedoen maar er is geen cursus in de buurt?

Laat het ons dan zeker even weten! Misschien kunnen we samen op een locatie bij jou in de buurt een nieuwe cursus plannen.

vragender-mignon-72-dpi-12