Jennifer van Ginkel
Woonkamerontwerp, Keukenontwerp, Slaapkamerontwerp, Kleuradvies, Indelingsadvies, Maatwerk Ontwerp, Zakelijke ruimtes
Modern, Japandi, Hotel Chique, Basic, Tijdloos
Zuid-Holland

Ben je op zoek naar professionele interieurstylist in de regio Pijnacker? Love Your Interior Stylist Jennifer van Ginkel staat voor je klaar om jouw interieurdromen werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om het ontwerpen en stylen van een woonkamer, slaapkamer of hotellobby, samen creëren we een stijlvol, luxe en stoer interieur waar jij blij van wordt.

Jennifer adviseert graag bij het ontwerpen en stylen van diverse ruimtes, zowel in de particuliere als de zakelijke markt. Ze begrijpt dat het inrichten van een nieuw huis, het verbouwen ervan of het starten van een bedrijf overweldigend kan zijn. Haar doel is om jou te ontzorgen, jou te helpen knopen door te hakken en vooral om een glimlach op je gezicht te toveren met haar ontwerp. Want dat is waar ze écht voor gaat!

“When I see my clients smile, that’s real success!”

Heb jij interieuruitdagingen of vragen waar Jennifer je bij kan helpen? Dan kunnen jullie altijd vrijblijvend samen een kopje koffie (of thee natuurlijk) drinken. Jennifer neemt graag de tijd om jouw wensen en behoeften te bespreken en te kijken hoe ze jou het beste kan ondersteunen met een interieuradvies op maat.

Interieurstylist Pijnacker

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor professioneel interieuradvies door een interieurstylist in de regio Rotterdam. Jennifer staat graag voor je klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Jennifervanginkel.nl

Contactformulier Jennifer

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Jennifer zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

Portfolio

Scroll naar top