Loyd Wesseling, Studio Loyd
Loyd Wesseling
Woonkamerontwerp, Keukenontwerp, Slaapkamerontwerp, Badkamerontwerp, Indelingsadvies, Maatwerk Ontwerp
Modern, Japandi, Hotel Chique, Basic
Overijssel

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in Zwolle? Love Your Interior Stylist Loyd staat voor je klaar om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe indeling of een complete make-over, Loyd helpt je graag met een passend en persoonlijk interieuradvies.

“Ik zou mijzelf omschrijven als iemand die komt met verrassende ideeën en praktische oplossingen. Voor élk interieur vind ik de juiste oplossing.”

Laat je verrassen door zijn gebruik van kleur en materiaal, creatieve ideeën en goede sfeermakers. Hij gaat verder dan alleen het esthetische aspect en zorgt ervoor dat jouw interieur ook functioneel en praktisch is. En helemaal fijn; ben je op zoek naar een badkamer expert dan moet je zeker bij Loyd zijn!

Jouw badkamer expert

“Na een aantal jaar ervaring opgedaan te hebben binnen de badkamerbranche ben ik erachter gekomen dat ik niet meer om het tegelvirus heen kan. De badkamer is een grote uitgave, dus wel zo fijn als er dan iemand met verstand meekijkt.”

Interieuradvies Zwolle

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor professioneel interieuradvies in de regio Zwolle. Love Your Interior Stylist Loyd staat voor je klaar, neem contact op en ontdek hoe hij jou kan helpen om van jouw huis een thuis te maken of laat met een gerust hart jouw badkamerdroom uitkomen!

Contactformulier Loyd

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Loyd zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

Portfolio

Scroll naar top